20 / 04 / 2024

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

Düzce'ye 500 milyon TL'lik karma proje geliyor!

500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.



ALG Constructions tarafından 500 milyon TL'lik yatırımla Düzce'nin merkezinde Göle Ailesi'ne ait olan 50 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan bölgedeki en büyük AVM, 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidanslardan oluşan mega projenin imzaları Alg Constructions Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Algün ve Göle Ailesi tarafından atıldı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; bölgenin en kapsamlı Karma Yaşam Projesinin yapılacağını ifade eden Cihat Algün, “Düzce'mize değer katacak olan projemiz için imzalarımızı attık" açıklamasında bulundu.

Uluslararası standartlarda ve kalitede yapılan mega proje için çalışmalara başlandığından bahseden Algün, "Bölgenin alışveriş, yeme içme, turizm ve iş hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak olan karma yaşam projemiz Düzce'nin değerine değer katacaktır. Yarım milyar TL'lik yatırımla 3 bin kişiyi istihdam edeceğiz" diye konuştu.


Geri Dön