19 / 04 / 2024

Düzce yangın

Düzce yangın

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde çıkan yangında 3 katlı bina kullanılmaz hale geldi. Çatı katından başladığı tahmin edilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen hızla binanın tamamını sardı.

Düzce'de orman yangını çıktı!

Düzce'de orman yangını çıktı. Düzce'de fındık bahçesinde çıkan yangının ormana sıçraması sonucu 4 dönümlük alan zarar gördü. Çevredekilerin müdahalesi yetersiz kalınca Konralp Belediyesi itfaiye ve Orman İşletmesi ekiplerine haber verildi...

Düzce'de ev yangını çıktı!

Düzce'de ev yangını çıktı. İki katlı evin zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yığılca ilçesinde iki katlı evin zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü...

Talih Özcan: 1999 Düzce depreminde evini kaybedenlerden geçmişe dönük kira isteniyor!

1999'daki Düzce'de meydana gelen depremin ardından, evsiz kalan vatandaşlardan geçmişe dönük kira bedeli istendiği gündeme geldi. İşte Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletvekili Talih Özcan'ın konuya ilişkin o açıklaması...

Düzce'de kentsel dönüşüm için 8 bölge belirlendi!

Son 25 senede 3 büyük deprem yaşayan ve konut stokunun yüzde 80'i yenilenen Düzce'de, kentsel dönüşüm için 8 bölge tespit edilerek, strateji belgeleri düzenlendi.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

TOKİ'den Düzce'ye 48 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konu İdaresi Başkanlığı Düzce 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merkez ilçesinde hayata geçirilecek olan projede 48 konut yer alacak.

Düzce 5.9'luk deprem testini geçti! Kentsel dönüşüm hayat kurtardı!

Düzce, 23 sene sonra yeniden çok büyük bir depremle sarsıldı. Fakat bu defa korkulan olmadı. 1999'daki deprem sonrasında kentte alınan önlemler ve yapı stokunun yenilenmesi can kayıplarının da önüne geçmiş oldu.

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Düzce'ye 63 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce Merkez'de 63 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Düzce'nin gündemi kentsel dönüşüm! 

Düzce Üniversitesi Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi tarafından düzenlenen konferansta kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı. 

Türk Hava Kurumu Düzce'deki 4 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Düzce Merkez'de yer alan 4 adet gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Düzce yangın Haberi

Düzce yangın

Alınan bilgiye göre, Açma Mahallesi Karacaoğlan Sokakta Ali Malkoç'a ait 3 katlı binada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.


Çatı katından başladığı tahmin edilen yangın, hızla binanın tamamını sardı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Düzce ve Gölyaka itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çabası sonrasında kontrol altına alınan yangında bina kullanılamaz hale geldi.


Kaymakam Murat Şener, Belediye Başkanı Bekir Akbulut ve Emniyet Amiri Doğan Yeni de olay yerine gelerek söndürme çalışmaları takip...