30 / 03 / 2024

dyonun mobil uygulaması

dyonun mobil uygulaması

Hayatımız artık mobil… Akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz her an her yerde yanımızda. Mobil teknolojilerin hızlı gelişimi, DYO’nun boya ve dekorasyon dünyasına dair yaratıcı fikirleri bir araya getiren yeni uygulaması, ‘Düşle Yap Olsun’u yarattı...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Togg T10X'in siparişleri 20 Ocak’ta başlayacak...

Togg, T10X akıllı cihazı için genel sipariş dönemini 20 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. Marka, T10X için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden de sipariş verilebileceği kaydedildi.

Akbank Martı’dan sürüş kodu kampanyası ile  yakıt faturasını azaltıyor!

Akbank, şehirdeki tadını çıkarmak isteyen herkes için özel bir kampanya sunuyor. Martı’dan Sürüş Kodu Kampanyası ile daha uygun bütçeli ve keyifli sürüşler sizi bekliyor. Kampanya, Akbank Mobil uygulaması kullanıcılarına özel olarak sunulan Martı uygulaması kodu ile başlıyor. 

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

iPhone 13 artık BİM'de! iPhone 13'ü daha uygun fiyata almak isteyen buraya koşsun!

Türkiye'nin en popüler akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13, artık BİM'de! BİM mobil uygulamasından iPhone 13'ü satın alarak, teknolojinin en yeniliklerini uygun fiyata elde edebilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan ucuz iPhone 11 karşı konulamaz fiyatı ile BİM'de! A101, Migros, Carrefoursa'dan sonra şimdi burada!

iPhone 11 özel fiyatıyla BİM'de! Üretimi durdurulan iPhone'un stokları sınırlıdır, bu yüzden acele edin. Akıllı telefonunuzu şimdi BİM mobil uygulamasından sipariş edin. Bu fırsatı kaçırmayın! 28 Ağustos 2023 iPhone 11 fiyat listesi için tıklayınız…

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

TEB’ten tüm müşterilerine sevindirecek bir haber geldi. Düzenlediği kampanyayla CEPTETEB mobil uygulamasını kullanan müşterilerinin 2 bin TL kazanacağını paylaşan TEB, kampanyaya yönelik detayları ve katılım koşullarını paylaştı.

Alternatif Bank’tan yatırımcılara müjde! Mobilden yatırım hesabı açan borsa verilerini anlık ücretsiz takip edebiliyor!

Alternatif Bank mobil uygulamasını indirenler borsa verilerine anlık olarak ücretsiz ulaşabiliyor. Dileyenler hisse alım satımının yanı sıra fon işlemleri ve halka arz işlemlerini de kolayca yapabiliyor.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

BİM Mobil Uygulaması, Oppo Reno 7'yi Satışa Çıkardı!

BİM, teknoloji tutkunlarının ilgisini çeken Oppo Reno 7'nin satışını başlattı. Peki, Oppo Reno 7 fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

dyonun mobil uygulaması Haberi

dyonun mobil uygulaması


Hayatımız artık mobil… Akıllı telefonlarımız, tabletlerimiz her an her yerde yanımızda. Mobil teknolojilerin hızlı gelişimi, DYO’nun boya ve dekorasyon dünyasına dair yaratıcı fikirleri bir araya getiren yeni uygulaması, ‘Düşle Yap Olsun’u yarattı. IOS ve Android uyumlu akıllı uygulama, 3 farklı bölümden oluşan özelliği ile bir ilk. Dyorum ile yenilikleri duymak, Dyoskop ile gerçek renklerin DYO dünyasındaki yansımasını görmek, Stüdyo ile çektiğiniz fotoğrafları istediğiniz gibi boyayıp paylaşmak mümkün…

DYO’nun yeni mobil uygulaması ‘Düşle Yap Olsun’, kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran eğlenceli bir uygulama. Evini boyatmak isteyenlerin daha rahat karar vermelerine yardımcı olmanın yanı sıra dekorasyona meraklı herkesin yeni gelişmelerden haberdar olmalarını sağlamak amacıyla tasarlandı. Boyama ve dekorasyona ait 3 farklı uygulamayı tek çatı altında toplayan ve bu yönüyle ilk olan mobil uygulama IOS...