26 / 04 / 2024

Dyson saç düzleştirici

Dyson saç düzleştirici

Dyson, ürettiği inovatif ve teknoloji harikası ürünleri ile beklentileri en üst seviyeye çıkarmaya devam ediyor. Saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici ürünleri ile kullanıcıların favorisi olan Dyson’ın modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Antalya’da evler artık kısa dönemli kiralanamayacak!

Antalya’da evini turistlere kısa dönemli kiralamak Antalyalı vatandaşlar için önemli bir gelir kaynağıydı. Son dönemde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı yönetmeliğin 1 Ocak’ta yürürlüğe girmesi ile birlikte işler tersine dönmüş oldu. 

2023'te kısa dönem araç kiralama gün sayısı yüzde 40 arttı! 

Araç kiralama şirketi Garenta, 2023 yılına ait kısa dönem araç kiralama verilerini açıkladı. Rakamlara göre araç kiralama gün sayısı yüzde 40 artış kaydetti. 

A101'e Volta elektrikli Moped, Pierre Cardin saç düzleştirici geliyor! A101 21 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu

A101'in 21 Aralık 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Volta elektrikli Moped dikkat çekti. Peki A101'in aktüel ürünler kataloğundaki ürünlerin fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Günlük kiralamada izin belgesi nasıl alınır? Binadaki kat maliklerini onayı gerekiyor mu? İşte tüm merak edilenler!

Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, kiracının alt kiralama yapmasının önüne geçen düzenleme ile beraber kısa dönemli kiralama yapmak isteyen konut sahiplerine izin belgesi alma zorunluluğu getiren yeni yasau yedi soruda özetledi. İşte detaylar...

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Abın Walıd Saıd tarafından kuruldu.

Konut kiralamalarında izin belgesi dönemi başlıyor!

Konut kiralamalarında izin belgesi dönemi resmen başlıyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kısa dönem konut kiralamalarında yeni düzenlemeleri içeren kanun teklifini değerlendirdi. İşte detaylar...

Kiralık ev ve tatil konaklamalarında devrim niteliğinde uygulama: Missafir.com!

Kısa dönem ev kiralama yönetim platformu olarak kurulan Missafir yerli girişim, ev sahiplerine teknolojik altyapılı uçtan uca gayrimenkul yönetimi desteği sunuyor.

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uniq Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmonem Bıtar, Samer Mohamed Saıd ve Yaser Vaez ortaklığında kuruldu.

A101’de sürpriz teknoloji indirimi! Onvo migrodalga fırın 1399 TL’ye, notebook soğutucu 139 TL'ye düştü!

Türkiye’nin en çok alışveriş yapılan zincir marketlerinden A101, geleneğini bozmayarak yine pek çok üründe indirim uyguladığını duyurdu. Buna doğrultuda, Onvo migrodalga fırın 1399 TL’ye, saç düzleştiricisi 249 TL’ye, notebook soğutucu 139 TL’ye düştü. İşte A101 20 Temmuz fiyat listesi...

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması kısa dönemli kiracı arayışını artırdı!

Kira artışına yüzde 25 zam sınırlamasının ardından, kısa dönemli ev kiralama pazarı büyümeye başladı. Ev sahipleri kontrat imzalarken kısa dönemli imzalıyor. İşte detaylar..

Yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini kısa dönem kiralamaya yöneltti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira artışlarına gelen sınırlama ev sahiplerinin tercihlerini değiştirdi. Yüzde 25 zam sınırına takılmak istemeyen ev sahipleri kısa dönem kiralamalara yöneldi.

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dunia Yapı Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatıma Samıre ve Saıd Samıre ortaklığında kuruldu.

Dyson saç düzleştirici Haberi

Dyson saç düzleştirici

Geliştirdiği tüm kategorideki ürünleri ile teknolojiyi en üst seviyede buluşturan Dyson, kullanıcılar tarafından en sevilen markalardan biri olmaya hak kazanıyor. Saç bakım kategorisinde de kullandığı malzemeden tasarıma kadar beklentileri en üst seviyede karşılayan modeller, saçlara zarar vermeden en pratik ve işlevsel ürün olma özelliği taşıyor. Kontrollü ve azaltılmış ısı teknolojisi ile saça istenen şekli verebilen, düzleştiren ve kurutan ürünler, modern tasarım ve renkleri ile de kullanıcılardan tam not alıyor.

İşte Dyson saç kurutma, düzleştirici ve şekillendirici modelleri ile fiyatları;

DYSON AİRWRAP™ COMPLETE UZUN SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ (NİKEL/FUŞYA)- 7.499 TL

Uzun saçlar için tasarlandı. 30mm Airwrap ™ uzun başlık, 40mm Airwrap ™ uzun başlık, Sert düzleştirme fırçası, Yumuşak düzleştirme fırçası, Yuvarlak hacimlendirici fırça, Ön şekillendirme kurutucusu, Kaymaz ısıya dayanıklı altlık, Taba rengi saklama kutusu, Filtre temizleme fırçası.

DYSON SUPERSONİC™ SAÇ KURUTMA MAKİNESİ...