24 / 04 / 2024

e ofis garden office

e ofis garden office

eOfis bölgenin en seçkin iş plazası olan Marmara Forum Garden Office ' te Ekim 2013’ten itibaren hazır ve sanal ofisleriyle yer almaya başladı. Marmara Forum Garden Office' te ofisler 600 TL den başlayan fiyatlarla kiralanıyor

Öğrenciler ve ofis çalışanları için bütçe dostu laptoplar: İşte fiyatları...

Son dönemde bilgisayar fiyatlarındaki artışlar, öğrenci ve ofis çalışanlarını uygun fiyatlı ve performanslı laptoplara yönlendirdi. Dolar kurundaki yükselişe bağlı olarak pek çok ithal üründe yaşanan fiyat artışları, popüler markaların laptoplarını 20 bin TL'nin üzerine çıkardı. 

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Ofis Yönetimi E-Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Muradlı tarafından kuruldu.

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caprica Garden Turizm Eğlence Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yılmaz tarafından kuruldu. 

İlkay Gündoğan Balıkesir'e ofis ve AVM yapıyor!

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

Gökçe Meriçten: Artık ofis verimliliği ön planda!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Volkan Akı, bugünkü yazısında Ferko İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten ile yeni ofis anlayışı değerlendirildi. İşte o haber...

Meclis'e yeni ofis binası yapılacak!

Meclis'e milletvekilleri için yeni bir ofis binası yapılacak. Yeni binanın temeli ise önümüzdeki günlerde atılacak.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

e ofis garden office Haberi

e ofis garden office


Stratejik lokasyonlarda prestijli binalarda hizmet veren hazır ofis firmaları, günümüzde özellikle kobiler, mobil çalışanlar ve yeni kurulan firmalar tarafından tercih edilmektedir.  Dünya'da hızla büyüyen hazır ve sanal ofis sektörü  ülkemizde de son yıllarda yeni yatırımlarla yaygınlaşmaktadır.


Hazır ofislerin uzun kontratlar yapmadan tutulması  ve ofis açılış maliyetlerinin olmayışı nedeniyle özellikle küçük ve orta ölçekli firmalar tarafından tercih edilmektedir.


Tek bir sabit ücret ödeyerek tam donanımlı bir Hazır ofis‘ te aidat,  elektrik,  su,  ısınma, soğutma,  internet,  içecek, temizlik, bakım, santral,  resepsiyon, yazıcı, fotokopi  vb. giderlerini düşünmeden çalışmanın zaman ve işgücü tasarrufu olarak da firmalara katkısı çok büyüktür. 

İşbirliği yapılan mali müşavir ve avukatlar tarafından şirket kuruluşu, mali ve hukuki müşavirlik hizmetleri  de verilebilir.  


2010 yılında Yeşilköy EGS Business Blokları’nda kurulan eofis İstanbul Avrupa ve...