19 / 04 / 2024

e Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi

e Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi

Isparta’da resmi rakamlara göre halen daha 40 bin konut ihtiyacı olduğuna dikkat çeken İnşaat Mühendisi Kerem Araz “bu ihtiyacın büyük kısmını Yenişehir imar alanı, bir kısmını da kentsel dönüşümle üretilecek projeler karşılayacak.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Demirel Üniversitesinde birçok farklı kadroda personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Süleyman Demirel Üniversitesi, farklı mesleklerde boş kadroları için personel alımı yapacak. İş ilanı, sürekli olarak güncelleniyor ve 2023 yılında da devam edecek. Üniversite, akademik kadroların yanı sıra idari ve işletme kadrolarına da çeşitli pozisyonlarda personel arıyor.

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Uzman isimler peş peşe Türkiye'nin depremselliğine ilişkin açıklamalarda bulunurken; beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Çetinsaya'nın Milpa arazisindeki ortağı Bekir Kılıç! 

Geçtiğimiz günlerde Artaş Grubu, İstanbul Pendik’te Doğan Holding’e ait olan 2 milyon 93 bin metrekarelik Milpa arazisini satın aldı. Süleyman Çetinsaya'nın arazide Betatrans Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile ortak oldu. İşte ayrıntılar..

Süleyman Soylu: Deprem hareketliliğimiz giderek artıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem hareketliliğinin gittikçe yükseldiğine vurgu yaparak, "Bütün bilimsel veriler ciddi depremlerle karşı karşıya olduğumuza işaret etmektedir" açıklamasında bulundu.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Süleyman Soylu: 7,5'lik depremdeki son senaryo düzeltmemizi ortaya koyacağız!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Süleyman Soylu: Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

e Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi Haberi

e Süleyman Demirel Demokrasi Müzesi

Demirel ailesinin yanında inşaat koordinatörü olarak çalışan ve Süleyman Demirel Demokrasi Müzesinin inşası gibi önemli projelerde katkısı bulunan İnşaat Mühendisi Kerem Araz 2014 yılının Temmuz ayında ise Eyfa Yapı ismi ile kendi firmasını kurarak Isparta’da konut üretimine başlıyor. 2009- 2014 yılları arasında Belediye Meclis Üyesi olarak Isparta’ya hizmet Araz, Çünür’de imara açılan Yenişehir sahasında Eymen Park konutlarını modern kooperatifçilik modeli ile üreterek hem kısa sürede hem de ekonomik daire sahibi olma fırsatı sunuyor.


İLK ETAP AĞUSTOSTA TESLİM

2014 öncesinde Isparta’da inşaat sektöründe ihtiyacı tespit ederek konut üretmeye karar veren Eyfa Yapı ilk olarak Eymen Park evlerinin 1. etabının temellerini atarak 72 daireyi yeni model kooperatifçilik ile üretmeye başlıyor. 2013 yılında Yenişehir sahasında konut üretimine başladıklarını belirten Kerem Araz, “işe başladığımız zaman...