25 / 04 / 2024

e tapu uygulaması

e tapu uygulaması

Yıl sonu zamlarından etkilenmek istemeyen konut yatırımcıları gayrimenkul yatırımında acele ediyor. Görüntülü gayrimenkul gezdirme uygulaması ile alım konusunda ön karar alanlar işlemleri e-tapu üzerinden yapılıyor.

E-tapuya yurt dışındaki vatandaşlar da dahil edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar e-tapu uygulamasının yurt dışına açılması hakkında bu sene sonuna inşallah yetiştireceğiz şeklinde konuştu...

Kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Artık bu şekilde olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Peki kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması ve merak edilen detaylar...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Kira kontratlarında yeni dönem başlıyor!

Milyonlarca vatandaşı etkileyecek yeni uygulamanın sinyalleri verildi. Hayata geçirilmesi planlanan e-kontrat uygulaması ile kira gelirlerinde kayıtdışılığın önlenmesi amaçlanıyor.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

Tapuda yeni dönem: 2024'te 'Türkiye Tapu' uygulaması başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Tapu uygulamasını hayata geçirmek için düğmeye bastı. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi planlanıyor.

Tapu sistemi sil baştan değişiyor! Tarih resmen belli oldu!

Tapu sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiren yeni bir düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı ve ‘Türkiye Tapu’ uygulamasını devreye alacağını duyurdu.

Kardeşler arasında hisseli tapu devri nasıl yapılır? Kardeşe verilen tapu bozulur mu?

Tapu konusundaki bilgiler, tapu sahibi kişilerce önemsenmektedir. Özellikle hisseli tapular mevzu bahis olduğu zaman bu konuda eğer kişinin pek bir bilgisi yok ise hemen bilgi edinme eğilimi içine girilir. İşte bu konuda araştırılanlar!

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı! Bunu yapmayan yandı!

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı... Bunu yapmayan yandı... Hemen bakın...

Tapu sahipleri dikkat! Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı! Yapmayanlar yandı!

Tapu sahipleri dikkat... Sona ereceği tarih resmen peş peşe açıklandı... Yapmayanlar yandı...

Konut kredisi ile alınan eve ortak tapu yapılabilir mi? Ev Tapusu iki eşin üzerine yapılır mı?

Tapu konusuna dair pek çok kişinin kafasında birtakım sorular olabilir. Özellikle eşler, ortak tapuya dair sorular sormaktadır. İşte bu konuya dair sorulan o sorular!

Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu resmen başladı! Gayrimenkul alım satımında yeni dönem!

Takasbank Genel Müdürü Avşar Sungurlu, Tapu Takas e-Devlet Entegrasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

TRT bandrol uygulaması genişletildi! O elektrik ürünler de artık listede! Hemen bakın!

TRT e-Bandrol uygulaması kapsamı genişletildi. Yeni eklenen cihazların seri numarası, IMEI numarası ve şasi numarası bulunmayanlar e-bandrol uygulamasından yararlanamayacak.

Tapu harçlarına rekor zam geliyor! Elini çabuk tutmayan bin pişman olacak! Peş peşe açıklandı, hemen bakın!

Tapu harçlarına rekor zam geliyor... Elini çabuk tutmayan bin pişman olacak... Peş peşe açıklandı! Hemen siz de bir bakın...

Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar?

Eşine tapu devri yapmak isteyenler, Eşe masrafsız tapu devri nasıl olur? Eşe tapu devri masrafı ne kadar? sorularını merak ediyor. İşte detaylar…

e tapu uygulaması Haberi

e tapu uygulaması

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün yerli ve öncü markaları arasında yer alan Kristal Türkiye’nin ilanlarında beğendikleri gayrimenkulü görüntülü gezmek isteyenlere, gayrimenkul danışmanları  “Görüntülü gayrimenkul gezdirme uygulaması” ile hizmetler sunuyor. Görüntülü gayrimenkul gezdirme uygulaması ile alım satım hakkında ön karar alanlar işlemlerini e-tapu ile yapabiliyor. Gayrimenkul yatırımını hızlandıranların büyük yüzdesini yıl sonu zamlarından etkilenmek istemeyen konut yatırımcılarından meydana geliyor.

“GÖRÜNTÜLÜ EV GEZDİRME HİZMETİMİZE TALEP YÜZDE 200 ARTTI”

Kristal Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir, “Kristal Türkiye olarak üstün ve sürdürülebilir bir anlayış ile hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın kesintisiz hizmet almaları için kesintisiz olarak işimizin başındayız. Salgın döneminde yüz yüze ev ya da arazi gösterimlerimizin oranı yüzde 80 azaldı fakat hızlıca devreye aldığımız görüntülü ev ya da arazi gezdirme hizmetimize talep yüzde 200 arttı....