29 / 03 / 2024

eagle park projesi iletişim

eagle park projesi iletişim

Ase Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Eagle Park Kartal'da daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL'den başlıyor...

Eagle Park Kartal'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Ase Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Eagle Park Kartal projesinde daire tipleri stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı...

Eagle Park Kartal'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor!

Ase Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Eagle Park Kartal projesinde daire tipleri stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı...

Eagle Park Kartal'da metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL!

Eagle Park projesinde stüdyo 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks daireler mevcut. Eagle Park İstanbul Anadolu Yakası'nda yükseliyor...

Eagle Park projesinde 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks konut alternatiflerinden meydana gelen Eagle Park projesi toplamda 125 adet daireden oluşuyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Bursa Endülüs Park projesi AVM konseptinde inşa ediliyor!

Bursa’da yükselen Endülüs Park projesi konut ve AVM konseptinde inşa ediliyor.Projede 240 dairenin yanı sıra 101 mağazadan oluşan üzeri açık bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi!

Gül İnşaat Yonca Villa Park Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. 2016 yılı sonunda teslim edilecek olan proje 32 adet tripleks villadan meydana geliyor.

Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi!

Toplam 130 adet daireden meydana gelen projede hafriyat çalışmaları devam ediyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Park Projesi Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek.

Central Park Projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı!

Salih Bezci’nin daha önce öneri olarak sunduğu ‘Central Park’ projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı. Proje; Gençlik Parkı ile 19 Mayıs Stadyumu’nun bulunduğu alanı spor, eğlence ve yaşam merkezi haline dönüştürmeyi amaçlıyor.

Bahçeşehir Park Projesi nerede inşa edilecek?

130 adet daire ve ticari birimden meydana gelecek Bahçeşehir Park Projesi, Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda hayata geçirilecek. Peki Bahçeşehir Park projesi nerede inşa edilecek?

Fikirtepe Brooklyn Park projesi ödeme bilgileri!

Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında hayata geçirilen Brooklyn Park projesi Fikirtepe'nin en gözde noktasında yükseliyor.

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Efeler Belediyesi Hisler Parkı projesi için protokol imzaladı!

Efeler Belediyesi, Küçük Eller Büyük Umutlar Derneği (KEBUDER) ile engelli vatandaşlara özel ve Türkiye’de bir ilk olacak ’Hisler Parkı’ Projesi için protokol imzaladı.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Akyazı Karacasu Park Projesi'nin ihalesi ne zaman?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kısa süre önce kamuoyu ile paylaşılan Akyazı Karacasu Park Projesi’nde ihale hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü açıkladı.

Future Park Projesi'nde otel bölümünü Wyndham işletecek!

Hiper Gayrimenkul A.Ş. tarafından Esenyurt'ta yükselen konut, çarşı ve otel gibi donatılarla toplamda 2000 bağımsız birimden meydana gelen Future Park Projesi otel işletmesi için dünyanın ikinci en büyük zincir otel markası Wyndham ile el sıkıştı.

Expo 2016 Antalya Parkı Projesi 29 Ekim'de açılacak!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Akkuyu Mahallesi’nde 32 bin metrekare alan üzerine inşası devam eden “Expo 2016 Antalya Parkı Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceledi.

eagle park projesi iletişim Haberi

eagle park projesi iletişim

9 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Eagle Park İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da konumlanıyor.


Eagle Park Kartal'da toplam 152 adet daire yer alıyor. 7 şeklinde yükselen Kartal Eagle Park'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Kartal Eagle Park'da konutların metrekare birim fiyatı minimum 2 bin 800 TL'den başlayarak, maksimum 4 bin 800 TL'ye kadar yükseliyor.


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği Eagle Park Kartal'dan daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödüyor. 



Eagle Park Kartal projesinin sosyal imkanları arasında fitness merkezi, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, dinlenme alanları ve buhar odası bulunuyor. 



Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com

Belemir...