19 / 04 / 2024

Ebru Yaşar kimdir

Ebru Yaşar kimdir

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evin sahibi oldu. Erkin, Yaşar’ın doğum nedeniyle alamadığı villayı 3 milyon 600 bin dolara satın aldı.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Mehmet Şükrü Başar Kimdir? Mehmet Şükrü Başar kaç yaşındadır?

Mehmet Şükrü Başar kimdir? Mehmet Şükrü Başar’ın mesleği nedir? Mehmet Şükrü Başar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Ebru Yaşar kimdir Haberi

Ebru Yaşar kimdir

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin’den ikiz bebeklerini kucaklarına alan Ebru Yaşar-Necat Gülseven çiftine sürpriz hamle... Şükran Ovalı’yla evli olan Caner Erkin, Acarkent’ten kendilerine bir villa baktı. Beğendikleri villayı satın almak isteyenler arasında Ebru Yaşar ile Necat Gülseven ikilisi de vardı. 


CANER FIRSATI KAÇIRMADI

Ancak satış işlemleri esnasında Ebru Yaşar’ın doğum yapması nedeniyle Gülseven çifti, bu evi alamadı. Bu durumu fırsata çeviren Caner Erkin soluğu emlakçıda aldı. Şükran Ovalı ile evlendikten sonra bir süredir oturacakları evi arayan Erkin, önceki gün satış işlemlerini yaptı. 


3 milyon 600 bin dolara villa 

Erkin 3 milyon 600 bin doları gözden çıkararak Acarkent’te bulunan 3 katlı bahçesi olan villayı satın aldı. Bu durum karşısında bir hayli heyecanlı olan Erkin çifti ise evlerini dekorasyonunu yurtdışından yapacak. Çift, villayı Şükran Ovalı’nın...