27 / 04 / 2024

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...



Yaşar Altıparmak kimdir?
Şanlıurfa'da 5 Ocak 1953 yılında doğan Yaşar Altıparmak, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1975 yılında Vatan Şirketler Grubu’na bağlı Vatan A.Ş.’de muhasebe şefi olarak başlayan Yaşar Altıparmak, 1978 yılında Çukurova Holding Şirketler Grubu’na bağlı Çukurova Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de 1983 yılına kadar muhasebe müdürü ve mali işler müdürü olarak görev aldı. 

1983-1993 yıllarında Borova Holding’e bağlı Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.’de muhasebe müdürlüğü, mali işler müdürlüğü ve genel koordinatörlük görevlerini yürüten Yaşar Altıparmak, 1994 yılından 2013 yılına kadar aynı şirketler grubunda genel müdür ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu.

2013 yılında Yeşil Grubu’na katılan Yaşar Altıparmak, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.’de genel müdürlük ve yönetim kurulu üyeliği ve Yeşil Yatırım Holding A.Ş.’de yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu. Altıparmak, çeşitli sivil toplum örgütlerinde uzun dönem üye, başkan ve yönetim görevlerinde bulundu.


Geri Dön