26 / 04 / 2024

Yaşar Altıparmak kimdir

Yaşar Altıparmak kimdir

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Yaşar Altıparmak yeniden Yeşil GYO'nun başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Yaşar Altıparmak getirildi...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Ahmet Yaşar Eşmekaya Kimdir?

Ahmet Yaşar Eşmekaya kimdir? Ahmet Yaşar Eşmekaya’nın mesleği nedir? Ahmet Yaşar Eşmekaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı!

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi, bu sene de başarılı isimleri ağırlıyor. Listede bu sene 5 genç inşaat var. İşte Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı...

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Yaşar Altıparmak kimdir Haberi

Yaşar Altıparmak kimdir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Yaşar Altıparmak vefat etti. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Yaşar Altıparmak'ın yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.  

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak,1983'te Borova Yapı'da (unvanı değişerek Yeşil Yapı oldu) Muhasebe Müdürü olarak göreve başladı ve bu görevini 1993 yılına kadar sürdürdü. 1994’ten 2013 yılına kadar Yeşil Yapı’da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevde bulunan Altıparmak, vefatına kadar bu görevleri sürdürdü.

Yaşar Altıparmak...