25 / 04 / 2024

Yaşar Altıparmak yeşil gyo

Yaşar Altıparmak yeşil gyo

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

CarrefourSA Kart’a özel dev indirimler! Tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da büyük indirim kampanyasının sonuna gelindi. Carrefour’da 15 Ağustos tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel tam yağlı beyaz peynir 99,95 TL’ye, yeşil zeytin 125,90 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü!

Migros’ta 16 Ağustos’a kadar çılgın indirimler devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

İshak Yeşil evini müzeye çevirdi!

Isparta’nın Sütçüler ilçesinde yaşayan emekli İshak Yeşil, 19 yılda biriktirdiği 2 bin eşyalık koleksiyonunu evi ve bahçesinde sergiliyor. 

Yeşil çatı ve pasif evler yaygınlaştı!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal’ın “Çevre Haftası“ için konuştu. Şenal, yeşil çatı ve pasif evlerin önemine değindi.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Yaşar Altıparmak yeşil gyo Haberi

Yaşar Altıparmak yeşil gyo

Yaşar Altıparmak kimdir?
Şanlıurfa'da 5 Ocak 1953 yılında doğan Yaşar Altıparmak, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1975 yılında Vatan Şirketler Grubu’na bağlı Vatan A.Ş.’de muhasebe şefi olarak başlayan Yaşar Altıparmak, 1978 yılında Çukurova Holding Şirketler Grubu’na bağlı Çukurova Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de 1983 yılına kadar muhasebe müdürü ve mali işler müdürü olarak görev aldı. 

1983-1993 yıllarında Borova Holding’e bağlı Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.’de muhasebe müdürlüğü, mali işler müdürlüğü ve genel koordinatörlük görevlerini yürüten Yaşar Altıparmak, 1994 yılından 2013 yılına kadar aynı şirketler grubunda genel müdür ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu.

2013 yılında Yeşil Grubu’na katılan Yaşar Altıparmak, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.’de genel müdürlük ve yönetim kurulu üyeliği ve Yeşil Yatırım Holding A.Ş.’de yönetim...