05 / 05 / 2024

Yaşar Altıparmak kim

Yaşar Altıparmak kim

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı!

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi, bu sene de başarılı isimleri ağırlıyor. Listede bu sene 5 genç inşaat var. İşte Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı...

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Kentsel dönüşüm sırası Altıparmak’ta!

Bursa'da Kükürtlü’den sonra kentsel dönüşüm sırası Altıparmak ve Çarşamba'ya geçti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşüm planlarını anlattı.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Yaşar Altıparmak yeniden Yeşil GYO'nun başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Yaşar Altıparmak getirildi...

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak oldu!

Yeşil GYO yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yaşar Altıparmak'ın göreve getirilmesi. 

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Fethi Yaşar inşaatı devam eden yatırımları denetledi!

Hizmette sınır tanımayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi, çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Yaşar’a Başkan Yardımcı Yaşar Neslihanoğlu da eşlik etti.

Fethi Yaşar, Yenimahalle'de inşaatı süren yatırımları denetledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin inşaatı devam eden yatırımlarını denetledi. Yaşar, Biz Yenimahalle’yi Ankara’nın en gözde yerleşim yerlerinden biri yapmaya kararlıyız," dedi.

Çankaya Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Çankaya Belediyesi’nce Yaşamkent’te halkın katılımı ve talepleri doğrultusunda planlanan ve adının Yaşar Kemal olması istenen parkın açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve sanatçı Zülfü Livaneli'nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yaşar Altıparmak kim Haberi

Yaşar Altıparmak kim

Yaşar Altıparmak kimdir?
Şanlıurfa'da 5 Ocak 1953 yılında doğan Yaşar Altıparmak, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Çalışma hayatına 1975 yılında Vatan Şirketler Grubu’na bağlı Vatan A.Ş.’de muhasebe şefi olarak başlayan Yaşar Altıparmak, 1978 yılında Çukurova Holding Şirketler Grubu’na bağlı Çukurova Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de 1983 yılına kadar muhasebe müdürü ve mali işler müdürü olarak görev aldı. 

1983-1993 yıllarında Borova Holding’e bağlı Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.’de muhasebe müdürlüğü, mali işler müdürlüğü ve genel koordinatörlük görevlerini yürüten Yaşar Altıparmak, 1994 yılından 2013 yılına kadar aynı şirketler grubunda genel müdür ve yönetim kurulu üyeliklerinde bulundu.

2013 yılında Yeşil Grubu’na katılan Yaşar Altıparmak, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.’de genel müdürlük ve yönetim kurulu üyeliği ve Yeşil Yatırım Holding A.Ş.’de yönetim...