19 / 04 / 2024

eca armatür

eca armatür

E.C.A. Myra serisi, Avrupa’nın en önemli tasarım yarışması kabul edilen A’ Design Award’da “Silver Award” ödülünü almaya hak kazandı.

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Dünyanın lider armatür firması Hansgrohe SE, 115 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor.

Sancaktepe Eke Aydos Evleri geliyor! Yeni Proje!

546 adet konut ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Eke Aydos Evleri, Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Proje, Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. imzasını taşıyor..

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ü gururla gezdiriyor!

Maslak 1453 projesini görmek isteyen ünlü marka sahiplerinden Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu, Nusret'in kurucu ortaklarından Mithat Erdem ve ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün projeyi gezerken, onlara Ali Ağaoğlu eşlik etti

Kale Banyo Tandem armatür serisiyle banyolarda kullanım kolaylığı!

Kale Banyo, ‘Tandem’ armatür serisi ile banyo ve mutfaklarda ergonomik kullanım imkanı sunuyor.

Penta'dan tasarrufa önem veren tasarımlar!

Mutfakta yemek yaparken kadınların en büyük sıkıntıları arasında belki de en önemlisi yağlı, sabunlu, unlu kısacası kirli ellerle armatür açıp kapatmak, suyu açık bırakmak olmaktadır.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi kurtarmak için kooperatif kuruldu!

Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu, Hollanda'da yaşayan Kazım Çelik'e ait evi, yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu ev kurtarılacak!

İzmir Asansör Kırkmerdiven Kafe'nin işletmecisi Halil Bülbül ve mekanın müdavimleri, Yunanlı armatör ve işadamı Aristotle Sokratis Onassis'in doğduğu evi yıkılmaktan kurtarmak için kooperatif bir araya geldi.

eca armatür Haberi

eca armatür

Armatür pazarının lider markası E.C.A’nın Myra modeli A’ Design Award yarışmasında “Silver Award” ödülünün sahibi oldu.


A’ Design Award yarışmasından bir kez daha ödülle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, “Estetik ve fonksiyonu birleştiren tasarım ürünlerimize özenli dokunuşlar ile yaklaşıyor ve şekillendiriyoruz, dolayısıyla özellikle son zamanlarda aldığımız ödüller ve elde ettiğimiz bu başarıların markamızın gücüne güç kattığını düşünüyoruz. Banyo çözümlerinde her zaman yenilikçi olmayı hedefliyoruz” dedi.


Günderen, özgün tasarım ve en yeni teknolojilerle hazırladıkları E.C.A Myra armatür serisinin, çevre ve tüketici dostu teknolojilere sahip olduğunu belirterek şu bilgileri verdi:


“Kazandığı ödülle farkını ortaya koyan Myra serisi, Türkiye’de ilk defa standart, orta ve yüksek tip olmak üzere 3 ayrı boyutta sunuluyor. Bu yıl tasarruf ve güvenliği ön plana çıkartan, yani...