20 / 04 / 2024

Eclipse Maslak fiyatları 2015

Eclipse Maslak fiyatları 2015

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Eclipse Maslak Business'ta ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat imzalı Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293 bin lira arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak'ta yükseliyor..

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin liradan başlıyor!

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293bin lira arasında değişiyor. Eclipse Maslak Business projesi, 135 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen ofis kullanım alanlarına sahip.

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları!

Artaş Eclipse Maslak Business ofis fiyatları 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar 0,89 faizle, 120 aya kadar vade yapıldığında ise 0,91 faiz oranı uygulanıyor.

Artaş Eclipse Maslak Business satılık!

Artaş Eclipse Maslak Business satılık dükkan fiyatları 911 bin TL'den başlıyor. 40 katlı 2 kuleden meydana gelen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Eclipse Maslak Business, bugün taşın yarın çalış!

Eclipse Maslak Business projesinde satış süreci devam ediyor. Projedeki dükkanların fiyatları 911 bin TL'den, ofislerin fiyatları ise 1 milyon 270 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak Business dükkan fiyatları!

Eclipse Maslak proje 2 kule olarak hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği projede toplam bedelin yüzde 75'ine kadar vade yapılabiliyor. İşte Eclipse Maslak Business dükkan fiyatları...

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business satış fiyatları!

Eclipse Maslak Business satış fiyatları ofislerde 1 milyon 270 bin TL'den, dükkanlarda ise 911 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile vade yapılıyor.

Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Yüzde 25 peşin ödemelerde kalan bedel için banka kredisi kullanma imkanı sağlanan Eclipse Maslak Business Ofisleri akıllı bina alt yapısına sahip. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Business fiyatları!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak Business projesi ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Eclipse Maslak Business fiyatları ne kadar?

Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları!

Eclipse Maslak Evleri 'nin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödemelerde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. İşte Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak Evleri'nde fiyatlar 388 bin liradan başlıyor!

Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Eclipse Maslak, İstanbul Sarıyer'de hayata geçiriliyor. 2 kuleden oluşan Eclipse Maslak Evleri hemen teslim ediliyor. Eclipse Maslak 388 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eclipse Maslak fiyatları 2015 Haberi

Eclipse Maslak fiyatları 2015

"Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtı vermeden önce projeden bahsedelim. Satışların devam ettiği proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor.


Eclipse Maslak projesinde 550 adet daire yer alıyor. Dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Eclipse Maslak projesinde daireler, dükkanlar ve ofisler bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde kalan bedel 1-60 ay arasında 0,84 faizle, 61-120 ay arasında 0,85 faizle taksitle ödeniyor. 


Eclipse Maslak projesi konum olarak Acıbadem Hastanesi'ne 1,7 kilometre, İstinye Koyu'na 2,5 kilometre, İstinye Park'a 750 metre, İtü Maslak Kampüsü'ne 600 metre, metroya 600 metre, Kanyon AVM'ye 4 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Stüdyo...