28 / 03 / 2024

Eclipse Maslak satış elemanı

Eclipse Maslak satış elemanı

Artaş İnşaat satışları devam eden Eclipse Maslak ve yakında satışa çıkacak olan Avrupa Konutları Kale Topkapı projeleri için gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi satış elemanı arıyor.

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Eclipse Maslak Business fiyat!

İstanbul Maslak'ta konumlandırılan Eclipse Maslak Business projesinde satışlar devam ediyor. Eclipse Maslak Business projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. İşte Eclipse Maslak Business fiyat...

Eclipse Maslak Business fiyat listesi 2017!

Eclipse Maslak Business fiyat listesi ofislerde 612 bin 158 dolardan başlıyor. Eclipse Maslak'ta dairelerin satışları tamamlandı...

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

Maslak Eclipse Business satılık!

Maslak Eclipse Business satılık ofis fiyatları 531 bin 395 dolardan başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Eclipse Maslak satış elemanı Haberi

Eclipse Maslak satış elemanı

Avrupa Konutları Kale ve Eclipse Maslak projelerinde çalışmak üzere gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi olan satış elemanı aranıyor. İş başvurusunda bulunmak isteyenler özgeçmişlerini [email protected] mail adresine mail yolu ile...