26 / 04 / 2024

eclipse maslak satış ofisi

eclipse maslak satış ofisi

Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Eclipse Maslak Evleri'nde 1 milyon 116 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak Evleri projesinde konutların alanları 54 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor. Projedeki konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Eclipse Maslak projesinde 830 bin TL'ye 2+1

Eclipse Maslak projesinde yer alan daire seçenekleri için banka kredisi kullanılarak vadelendirme uygulanıyor. Eclipse Maslak'ta yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 830 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Eclipse Maslak projesinde 828 bin TL'ye 2+1!

Artaş İnşaat Eclipse Maslak projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 828 bin TL'den başlıyor.

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta 377 bin liraya stüdyo!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Eclipse Maslak projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 377 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak adres!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Maslak Eclipse projesi, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Maslak bölgesinde inşa ediliyor. 550 dairenin mevcut olduğu Eclipse Maslak adres bilgileri için haberimizi okumanız yeterli...

Eclipse Maslak ödeme koşulları!

Eclipse Maslak ödeme koşullarına haberimizden ulaşabilirsiniz. 550 adet konutun yer aldığı Eclipse Maslak projesinde dairelerin fiyatları 369 bin TL ile 2 milyon 430 bin TL arasında değişiyor

Eclipse Maslak'ta 503 bin TL'ye 1+1!

Eclipse Maslak'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Eclipse Maslak Evleri'nde 1 oda 1 salon daireler 503 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Maslak Eclipse ödeme planı!

Maslak'ta konumlandırılan ve içinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 dairelerin yer aldığı Avrupa Konutları Maslak Eclipse ödeme planı ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.

Maslak Eclipse fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Şişli Maslak bölgesinde inşa edilen Maslak Eclipse fiyatları 369 bin liradan başlangıç gösteriyor.Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut...

Maslak Eclipse örnek daire!

Maslak Eclipse örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Eclipse Maslak projesi kapsamında; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Eclipse Maslak fiyat!

Eclipse Maslak fiyat listesine göre daireler 369 bin lira ile 2 milyon 430 bin lira arasında değişen fiyatlardan satılıyor. Eclipse Maslak'ta 120 aya kadar banka kredili ödemeler yapılıyor...

Eclipse Maslak projesi!

Daire fiyatlarının 369 bin liradan başladığı Eclipse Maslak projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Maslak Eclipse vaziyet planı!

İstanbul Avrupa yakası Şişli Maslak bölgesinde inşa edilen Maslak Eclipse vaziyet planına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Eclipse Maslak Evleri ' nde fiyatlar 369 bin liradan başlıyor...

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak'tan 700 milyon TL'lik gayrimenkul alıyor!

Avrupakent GYO, Avrupa Konutları Eclipse Maslak 6 adet dükkan ile 6 adet büro olmak üzere 12 adet gayrimenkulün satın alınacağını açıkladı. İşte o satın alma ile ilgili detaylar...

Eclipse Maslak Business fiyat!

İstanbul Maslak'ta konumlandırılan Eclipse Maslak Business projesinde satışlar devam ediyor. Eclipse Maslak Business projesinde anahtar teslimler hemen yapılıyor. İşte Eclipse Maslak Business fiyat...

Eclipse Maslak Business fiyat listesi 2017!

Eclipse Maslak Business fiyat listesi ofislerde 612 bin 158 dolardan başlıyor. Eclipse Maslak'ta dairelerin satışları tamamlandı...

Eclipse Maslak Business satılık ofis!

Eclipse Maslak Business satılık ofis fiyatları 765 bin dolardan başlayarak değişiyor. 83 adet ofisten meydana gelen Eclipse Maslak Business'ta ofislerin teslimleri hemen yapılıyor...

Artaş İnşaat'tan 'Eclipse Maslak'

Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak'ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Projedeki ofislerin yüzde 70'i satıldı.

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta ofislerin yüzde 52'si satıldı!

Artaş Inşaat'ın hayata geçirdiği, yaşamın başladığı Eclipse Maslak Business projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolardan satılan ofislerin yüzde 52'si sahiplerini buldu.

Maslak Eclipse Business satılık!

Maslak Eclipse Business satılık ofis fiyatları 531 bin 395 dolardan başlıyor. Teslimleri hemen gerçekleşen proje 22 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofis ve dükkanlar satışta!

Artaş İnşaat’ın, Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Eclipse Maslak Business’ta ofislerin metrekaresi 3.500 dükkanların ise 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

eclipse maslak satış ofisi Haberi

eclipse maslak satış ofisi

Eclipse Maslak Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri 54 metrekareden başlıyor, 232 metrekareye kadar yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer-Maslak'ta inşa ediliyor.


Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizin devamında mevcut. Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor.


Artaş İnşaat Eclipse Evleri 'nde yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 550 adet daireden oluşuyor. 


Sarıyer Eclipse Maslak'ta stüdyo evler 396 bin TL ile 499 bin TL, 2 oda 1 salon evler 845 bin TL ile 1 milyon 3 bin TL, 4 oda 1 salon evler ise 1 milyon 480 bin TL ile 2 milyon 454 bin TL arasında değişiyor. Projede 1...