29 / 03 / 2024

eclipse maslak ulaşım bilgileri

eclipse maslak ulaşım bilgileri

Dairelerin teslimlerine 2014 yılının Aralık ayında başlanması planlanan Eclipse Maslak kroki resmi yayıınlandı. Projede, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Artaş Eclipse Maslak Residence projesinde 350 bin liraya stüdyo daire!

Artaş Eclipse Maslak Residence projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlıyor, 1 milyon 185 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent ulaşım!

5. Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

Kiptaş 5. Levent ulaşım!

Kiptaş 5. Levent ulaşım bakımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak 'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü 'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

eclipse maslak ulaşım bilgileri Haberi

eclipse maslak ulaşım bilgileri

İçerisinde toplam 550 adet dairenin yer aldığı Eclipse Maslak kroki resmi hakkında detay vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Maslak Eclipse projesinin sosyal olanakları arasında; kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar odası, uzman güvenlik personeli, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, görüntülü intercom sistemi, hobi salonu, oyun alanları,  7/24 kontrollü araç-yaya giriş çıkışı bulunuyor. 


Eclipse Maslak kroki yayınlandı. Proje, Acıbadem Hastanesi'ne 1,7 km., İstinye Koyu'na 2,5 km., İstinye Park'a 750 m., İtü Maslak Kampüsü'ne 600 m., metroya 600 m., Kanyon AVM'ye 4 km mesafede yükseliyor. 



Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gele Eclipse Maslak Rezidans projesi, Artaş İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor.


İstanbul Avrupa yakası Maslak bölgesinde inşa...