29 / 03 / 2024

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat

Eczacıbaşı Gayrimenkul projesi Ormanada ulaşım bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede konut teslimleri 2013 yılının Aralık ayında yapılıyor...

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taıba Gayrimenkul Brokerlik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullkarım Badawıa tarafından kuruldu. 

Kartal Belediyesi'nden Eczacıbaşı arsası açıklaması!

Kartal Belediyesi Eczacıbaşı Holding'in Kartal arsası ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Esra Eczacıbaşı Ve Murat Coşkun evlendi!

Esra Eczacıbaşı ile Murat Coşkun, 30 Haziran akşamı Eczacıbaşı ailesinin Bodrum’daki evlerinde yapılan tören ile evlendiler. 

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Eczacıbaşı Gayrimenkul Kartal'da yeni proje yapacak!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Kartal'da yer alan fabrika arazisinde gayrimenkul projesi geliştirilecek. Şirket bu projeyi Tahincioğlu, Mesa, Nurol ile birlikte gerçekleştirecekmiş.

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruhaıba Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Daher ve Saleh Almghrbı ortaklığında kuruldu.

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ba Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bilal Altun tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Eczacıbaşı Gayrimenkul'den Kartal ve Ayazağa’ya iki yeni proje!

Dünya Gazetesi Ekonomi yazarı Leyla İLHAN, bugünkü köşesinde Eczacıbaşı Gayrimenkul'un yakın zamanda hayata geçirileceği Kartal ve Ayazağa’daki projelerine değindi. İşte, Leyla İLHAN'ın yazısı..

Eczacıbaşı Yapı, ISH Fuarı’nda en yeni ürünlerini tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı ISH Frankfurt Fuarı’nda, yaklaşık 2 bin m2’lik alanda, VitrA ve Burgbad markalarının yeniliklerini sergiledi. Fuar 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat Haberi

eczacıbaşı gayrimenkul ormanada fiyat


Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından yaşama katılan Ormanada projesi İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor. Zekeriyaköy Ormada ulaşım bilgilerinden haberimizin devamında bahsedeceğiz.


220 dönüm arazi alanı üzerinde konumlandırılan Ormanada Zekeriyaköy Konutları toplam 273 adet konuttan meydana geliyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada projesinde  188 adet 5 tip villa, 81 adet 15 farklı tipte sıra evler bulunuyor. 


Projedeki konutların alanları 150 ile 300 metrekare arasında değişiyor. 2 etaptan oluşan Eczacıbaşı Gayrimenkul 

Ormanada projesinde satış süreci devam ediyor. 


İlk etap teslimlerinin başladığı Eczacıbaşı Gayrimenkul Ormanada projesinin ikinci etabı ise 2013 yılının Aralık 

ayında sahiplerine teslim edilecek.


Projenin konut sahiplerine sağladığı olanaklar arasında masaj odaları, iki adet yüzme havuzu, plates-fitness merkezi, buhar odası ve otopark alanları bulunuyor.


Zekeriyaköy Ormanada ulaşım bilgileri kapsamında adresi:

Yorgancı Çiftliği Mevkii 34450 Sarıyer-İstanbul 


Ormanada ulaşım krokisi!