02 / 05 / 2024

edip gayrimankul atama

edip gayrimankul atama

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetim kurulunda istifaların ardından boşalan üyeliklere yeni atamalar yapıldı.

Edip Gayrimenkul, Burgan Bank'tan 7 milyon Euro kredi kullandı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. kısa vadeli kredilerinin yeniden yapılandırılması kapsamında Lüleburgaz Tesisleri ipotek teminatı karşılığında Burgan Bank A.Ş.'den 36 ay vadeli 7 milyon Euro kredi kullandı.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Ahmet Edip Uğur'dan Ayvalıklılara müjde!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık ilçesinde düzenlenen Uluslararası Zeytin Hasat Festivaline katıldı. Festivalin açılış töreninde konuşan Başkan Uğur, Ayvalıklılara birbiri ardına müjdeler verdi.

Edip Gayrimenkul Yatırım 9 aylık faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ilişkin faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Edip Gayrimenkul Yatırım finansal tablolarını açıkladı!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1 Ocak 2015 - 30 Eylül 2015 dönemine ait finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte tablolar...

Ahmet Edip Uğur: Marka şehir olmak için laf değil, iş üretiyoruz!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in her yerinde devam eden çalışmalara işaret etti, şöyle konuştu: Marka şehir olmak için laf değil, iş üretiyoruz.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir projelerini atlattı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Büyükşehir Belediyesinin başlamış olan ve devam eden yatırımları hakkında düzenlenen basını bilgilendirme toplantısında konuştu, Uğur, Balıkesir'de ilkleri yapıyoruz” dedi.

Ahmet Edip Uğur: Ayvalık'ı dünya markası yapacağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık körfeze temiz su sirkülâsyonunu sağlayıp, iç körfezi temizleyecek Ayvalık Köprüsü projesinin Ayvalık’ta gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katıldı.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'de yapılacak 2 bin 400 konutu tanıttı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut AŞ eliyle 2 bin 400 konut yapmak için çalışmalara başladı. Kentteki ilk konut projesinin tanıtımını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptı.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir'de 2 bin 400 konut inşa edilecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde BALTOK'u kurduklarını belirten Başkan Ahmet Edip Uğur, "Yeni Karesi projemizle özellikler dar gelirli vatandaşlara yönelik 2 bin 400 konut inşa edeceğiz" dedi

Ahmet Edip Uğur'dan Roman vatandaşlara konut jesti!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Roman vatandaşlar için hazırladığı sosyal konut projesini hayata geçirdi. 11 blok toplam 34 daireden oluşacak konutların temeli Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur tarafından atıldı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme'de iki yeni atama!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş’de iki ayrı atama gerçekleşti. Ozan Kolcuoğlu; Genel Müdür Yardımcısı olarak atanırken; Şubeler Özel Projeler Departmanından Sorumlu Koordinatör Bilge Beller Özçam da Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Sigorta eksperliği atama yönetmeliği tam metni!

Sigorta eksperliği atama yönetmeliği 25 Ağustos 2015 tarihinde 29456 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, sigorta eksperliği faaliyetinin sigortacılık sektörüne olan güveni artırıcı biçimde sürdürülmesini amaçlıyor...

edip gayrimankul atama Haberi

edip gayrimankul atama

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi yönetim kurulu bugün yaptğı toplantıda;


Akın Holding A.Ş. temsilcisi olarak Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Münip Yücel'in istifasının kabulüne; 


- Münip Yücel' in yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmasına;


- 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 359. maddesi hükmünce Akın Holding A.Ş.'nin yönetim kurulu üyeliğine seçilmesine;


- Akın Holding A.Ş.'nin yönetim kurulu kararı gereğince Nuri Akın'ın yönetim kurulunda temsilci olarak görev yapmasına, alınan kararları tescil ve ilan edilmesine katılanların oy birliği ile karar...