16 / 04 / 2024

Edip Uğur balıkesir projeleri

Edip Uğur balıkesir projeleri

Gelişen Kentler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Balıkesir'de moraller yüksek. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Zirve sayesinde bu inancımızı halk da paylaştı" dedi.

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'ye model olacak!

Proje çalışmalarına başladıklarını ve sosyal ve kültürel projelere önem vereceklerini kaydeden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Çay deresiyle ilgili çalışmaları DSİ'nin yürüttüğünü dile getirdi...

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Ahmet Edip Uğur'dan istifa açıklaması!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur istifayla ilgili, "Pazartesi günü açıklama yapacağız, kararımızı açıklayacağız" dedi. 

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir'de emlak fiyatları arttı!

Balıkesir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren temsilciler Balıkesir emlak piyasasını anlattı. Menteş Emlak sahibi Erol Menteş, Turyap Temsilcisi Ayfer Güneş ve Turpa Temsilcisi Uğur Ekmekçi açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir'e hafif raylı sistem müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Ayşebacı’dan Lojistik Köye kadar uzanan hatta 12 istasyonlu Hafif Raylı Sistem hattı için ilk adımın atıldığını söyledi.

Balıkesir Gönen'e 75 milyonluk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Gönenli vatandaşlarla bir araya geldi. Uğur vatandaşlara Gönen yatırımlarını anlattı.

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yel Değirmeni Sosyal Tesisinin temeli atıldı. Temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Edip Uğur balıkesir projeleri Haberi

Edip Uğur balıkesir projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) ortaklaşa düzenlediği "7. Gelişen Kentler Zirvesi" yatırımcılar ve kent halkı için büyük moral kaynağı oldu. "Zirveden büyük moral çıktı" diyen Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir, gelecekte Türkiye'nin yıldızı olacak. Bu zirve sayesinde bu inancımızı Balıkesir halkı da paylaştı" dedi. 


Yatırımcıların durağı

Uğur, "Zirvede ilk gün yöreyi tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz geziler, konukları etkiledi. Balkonuk'taki toplantıda ise, bölgemize yatırım hevesini hissettik. Bize daha büyük görevler düşüyor. Biz bunun bilinciyle, bütün yatırımcılara bürokratik engellerle karşılaşmayacaklarının sözünü verdik. Balıkesir'in mevcut kaynaklarını en iyi şekilde değerlendirip bölgesel kalkınmayı hızlandıracağız. Zirve, Balıkesir'in bu alanda ülke genelinde öncü olmasına katkı sağladı" diye konuştu.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da, zirvenin Balıkesir için önemli olduğunu söyleyerek, "Büyükşehir...