26 / 04 / 2024

edirne şantiye Mehmet Sıddık Gülsever

edirne şantiye Mehmet Sıddık Gülsever

Edirne Enez ilçesinde iki hafta önce 18 Ekim' de şantiyenin banyosunda yer alan şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sıddık Güler, yaşamını yitirdi.

Edirne'nin afet risk haritası düğmeye basıldı!

İl Genel Meclisi kasım ayı ikinci birleşiminde önemli açıklamalar yapan Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş yaptığı açıklamada Edirne'nin risk haritasının çıkarıldığını dile getirdi.

Edirne'ye Fatih Sultan Mehmet Müzesi yapılacak!

Edirne'de adına inşa edilecek müzede Fatih Sultan Mehmet, Kur'an'ın tefsirine dayalı "Huzur-ı Hümayun dersi" verirken canlandırılacak.

Edirne'de Mimar Sinan müzesi kurulacak!

Fatih Sultan Mehmet tarafından Edirne'de inşa edilen Peykler Medresesi'nde, tadilat çalışmalarının ardından "Mimar Sinan ve Eserleri Müzesi" kurulacak.

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı Saatli Medrese müze olacak!

Fatih Sultan Mehmet'in eğitim aldığı medrese olarak bilinen Edirne'deki Saatli Medrese, 'Fatih Sultan Mehmet Müzesi' oluyor.

Edirne'deki projeler koronavirüs nedeniyle durduruldu!

Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, açıklamasında koronavirüs nedeniyle köylerde her türlü hazırlığın yapıldığını açıkladı...

Edirne Ayasofya Camii’nde restorasyon tamamlandı!

Edirne'nin Enez ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet tarafından camiye çevrilen, 1965’te yaşanan depremden sonra hasar alıp kullanıma kapanan Ayasofya Camii, 55 sene sonra tekrar açılacak. Camii, müze olarak da gezilebilecek…

Edirne Saatli Medrese açıldı!

Edirne'de, restorasyonu tamamlanan, Fatih Sultan Mehmet'in de eğitim aldığı Saatli Medrese açıldı.

Edirne Sarayı'nın kazıları yeniden başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman gibi Osmanlı padişahlarına ev sahipliği yapan Edirne Sarayı'nda kaz çalışmaları 3 yıl aradan sonra yeniden başlatılıyor.

Türbe üzerine düğün salonu yapılınca Edirne ayağa kalktı!

Edirne’de CHP'li belediyenin Fatih Sultan Mehmet’in hocası olan İslam alimi Muhammed Bin Kutbüddin İzniki'nin türbesinin üzerine düğün salonu yapması, büyük tepkilere yol açtı.

Turan Gülten, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Mehmet Yıldırım'ın yerine Turan Gülten'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Edirne İpsala Konutları'nın yolları yenileniyor!

Kış aylarında gerçekleştirilen onarımların ardından, Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde bulunan TOKİ Konutları'nın alt yolu yeniden onarılıyor. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, asfalt kırığı serilen yolda inceleme yaptı.

Edirne'de inşaat sektörü durgun!

Edirne İnşaat Sanatkârları Derneği Başkanı Mehmet Özkan yaptığı açıklamasında özellikle seçim sonrası ekonomide belirsizlik ve doların hızla yükselmesi sektörü olumsuz etkilediğini belirtti.

2005 yılında İstanbul ve Edirne'ye Fatih'in heykeli dikilecekmiş!

2005 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul ve Edirne'de Fatih Sultan Mehmet'in heykelini dikmek üzere yarışma açacakmış. 7-10 metre arasında olması planlanan heykel İstanbul'da 3 yerden bir yere dikilecekmiş.

edirne şantiye Mehmet Sıddık Gülsever Haberi

edirne şantiye Mehmet Sıddık Gülsever

Edirne'nin Enez ilçesinde iki hafta önce şantiyenin banyosunda bulunan şofben tüpünün patlaması sonucu ağır yaralanan Mehmet Sıddık Gülsever, tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.


Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanık ünitesinde tedaviye alınan Gülsever, 15 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.


Çataltepe Mahallesi'nde, 18 Ekim'de şantiyede kalan işçiler, prefabrik evdeki şofben tüpünü değiştirdikleri sırada gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana gelmişti. Patlamada Mehmet Sıddık Gülsever (51), Yasin Ceber (35), Barış İşleyen (28) ve Şaban Arık (24) yaralanmıştı.


Vücudunda 3'üncü derece yanık oluşan Gülsever, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk...