29 / 03 / 2024

Edirne Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı çed

Edirne Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı çed

Edirne İli Havsa İlçesi'nde yer alan Damızlık Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 3 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Mayıs ayında ticari süt üretimi düştü, tavuk üretimi yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin üretim verilerini açıkladı Buna göre ticari süt miktarı, yüzde 11 düşerek 115 bin 382 tona geriledi. Tavuk eti üretimi ise yüzde 5,1 artarak 210 bin 14 tona çıktı.

Üretimde son demler! Tavuk eti fiyatlarına zam kapıda! İşte detaylar!

Tavuk eti sevenlere kötü haber. Üretim gittikçe azalıyor, tavuk eti fiyatlarına zam yolda. İşte detaylar!

Edirne Keşan OSB 2023'te faaliyete geçecek!

Edirne'nin Keşan ilçesinde 2023 yılında faaliyete geçmesi planlanan ve çok sayıda kişiye istihdam sunacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB), gıda alanında bölgenin "üretim üssü" olması amaçlanıyor.

Tavuk Dünyası Başkent OSB'de üretim tesisi inşa ediyor!

Yılın başından bu yana açtığı yeni şubelerle 200’ün üzerinde restorana ulaşan Tavuk Dünyası,  şekerpınar Ankara Başkent OSB'de 2. üretim tesisi inşaatının temelini attı.

Edirne Barutluk Mahallesi TOKİ'ye yeni okul!

Edirne merkez Arnavutköy mevkii Barutluk Mahallesi TOKİ'de Lala Şahinpaşa İlk ve Ortaokulu önünde 12 derslikli olarak inşa edilen, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nin yeni binası kapılarını yeni eğitim-öğretim yılında açmaya hazırlanıyor.

Edirne Sarayı'nda kazı çalışmaları başlıyor!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk ve İslam Sanatı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Edirne Sarayı Kazı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özer, saraydaki kazı çalışmalarının yeniden başlayacağını bildirdi.

Karabük Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Karabük İli Safranbolu İlçesi'nde bulunan Yumurta Tavukçuluğu ve Yumurta Üretim Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 29 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Edirne Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesinin toplantısı 3 Aralık'ta!

Edirne İli Havsa İlçesi'nde yer alan Damızlık Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesinin ÇED toplantısı 3 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Edirne Sulama projesi inşaatı sürüyor!

Trakya Kalkınma Ajansı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Edirne İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan ’Etkin Sulama Verimli Üretim’ projesi tanıtım programı gerçekleştirildi. ,

Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Edirne'de TOKİ Fırınlarsırtı mevkiinde geçen yıl temeli atılan ve bu yıl eğitim öğretim yılında 32 derslikle 960 öğrenciye hizmet vermeye başlayan Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılış töreni gerçekleşti.

Kahramanmaraş Yumurta Üretim Tesisi halk toplantısı 21 Mayıs'ta!

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde Arif Yıldız İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Ve Yumurta Üretim Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 21 Mayıs'ta düzenlenecek.

Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi halk toplantısı 16 Nisan'da!

Erpiliç Entegre Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti.tarafından Bolu'da Tavuk Yetiştirme ve Üretim Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Gaziantep Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi için halk toplantısı 21 Nisan'da!

Gaziantep İli Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde Ena Hayvancılık Tarım Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi projesi ile ilgili halkın tanıtım toplantısı 21 Nisan'da yapılacak.

Edirne Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı çed Haberi

Edirne Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı çed

PARK Tavuk Gıda San. Tic. A.Ş. tarafından; Edirne İli, Havsa İlçesi, Hasköy Köyü, Basamaklar mevkiinde 3553 ve 3547 Parsellerde ''Damızlık Tavuk Üretim Tesisi Kapasite Artışı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Hasköy Köy Kahvesi

Toplantı Adresi: Hasköy Köyü, Havsa/Edirne

Toplantı Tarihi: 03.12.2015 

Toplantı Saati:...