28 / 03 / 2024

Edirnede arazisi olanlar

Edirnede arazisi olanlar

Türkiye Muhtarlar Derneği Edirne Şube Başkanlığı "Dayanışma yemeği" düzenledi. Yemekte, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'nin 3 yıl içinde tüm çehresinin değişeceğini söyleyerek, "Arazisi olanlar sakın arazilerini satmasınlar'' dedi.

Evi, arsası, arazisi olanlar dikkat! Emlak vergisini kimler ödeyecek, kimler ödemeyecek? İşte vergi rehberi...

Emlak vergisi kapsamında 2'nci taksit ödemelerinin son günü 30 Kasım. Peki emlak vergisini kimler ödeyecek, kimler ödemeyecek? İşte merak edilen tüm detaylar...

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Buralarda arsası ve arazisi olanlar yaşadı! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yatırım tercihlerini de değiştirdi. Peki arsa ve arazi fiyatlarında son durum ne oldu?

Buralarda arsa ve arazisi olanlar yaşadı!

Türkiye genelinde son 1 yılda arsa fiyatları yüzde 37 artarken, arazi fiyatları yüzde 24 yükseldi. İşte şehir şehir arazi ve arsa fiyatları...

Arazi emlak vergisi 2021!

Arazi sahiplerinin her yıl düzenli olarak emlak vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, 2021'de arazisi olanlar ne kadar vergi ödeyecek? Arazi emlak vergisi 2021 oranları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Koronavirüsle prefabrik evlere talep arttı!

Koronavirüs salgınıyla izole olmak, izole olurken de sosyal alanlardan vazgeçmek istemeyen vatandaşların konut tercihleri prefabrik evlerden yana oldu. Bir arazisi olanlar depreme dayanıklı prefabrik yapıları tercih etmeye başladı...

Arazi emlak vergisi 2020!

Arazi sahiplerinin her yıl ödemeleri gereken vergi borcunun başında emlak vergi geliyor. Peki, 2020'de arazisi olanlar ne kadar vergi ödeyecek? Arazi emlak vergisi 2020 oranları ne kadar?

Arazi emlak vergisi 2019!

Arazi sahiplerinin her sene ödemeleri gereken vergi borcunun başında emlak vergi geliyor. Peki, 2019'da arazisi olanlar ne kadar vergi ödeyecek? Arazi emlak vergisi 2019 oranları ne kadar?

Arsa ve arazisi olanlar hangi vergileri ödeyecek?

Arsa ve arazisi olanlar 2018 yılı içerisinde bazı vergileri ödemekle mükellef oluyor. Peki, kimler hangi vergileri ödeyecek?

2017 emlak vergisi ne kadar?

Evi, işyeri, arsa ve arazisi olanlar için vergi dönemi başladı. Peki, hangi mükellef ne kadar emlak vergisi ödeyecek? 2017 emlak vergisi ne kadar?

2015 yılı emlak vergisi en son ne zaman ödenecek?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Evi, işyeri, arsa veya arazisi olanlar bu vergiyi ödemek ile mükellef oluyor. İki taksitte ödenebilen emlak vergisi 2015'te en son ne zaman ödenecek?

Edirne'de araziler 3 yıl içinde değerlenecek!

Türkiye Muhtarlar Derneği Edirne Şube Başkanlığı "Dayanışma yemeği" düzenledi. Yemekte, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne'nin 3 yıl içinde tüm çehresinin değişeceğini söyleyerek, "Arazisi olanlar sakın arazilerini satmasınlar'' dedi.

Elektrik borcu olanlar dikkat! Son 3 gün!

Elektrik borcu olanlar, 30 Kasım'a kadar dağıtım şirketleri, perakende satış şirketleri veya Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) bölge koordinatörlüklerine başvuruda bulunarak borçlarını taksitlendirebilecek.

Edirnede arazisi olanlar Haberi

Edirnede arazisi olanlar

Dursun Ali Şahin, ''Edirne 3 yıl içinde o kadar çok değişecek ki, bazı bölgelerde ki arazüer çok fazla değerlenecek" dedi. Edirne Muhtarlar Derneği'nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği "Dayanışma yemeği" bu yıl da Trakya Birlik Yemek Salonu'nda gerçekleştirildi. 



Yemeğe Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Edirne Belediyesi yetkilileri, parti temsilcileri katıldı. Yemeğe ev sahipliği yapan Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı, her yıl geleneksel olarak verdikleri "Dayanışma yemeğinde" buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tasmalı, "Tekrardan sevgili mevkidaşlarımız ve mülki amirlerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Son dönemde ilimiz zor günlerden geçiyor. Dilerim ki yaşanan mağduriyete gelecek dönemde daha kalıcı çözümler getirilir. Valimize, ilimizin değerli yöneticilerine, muhtar arkadaşlarımız ve derneğimizin üyelerine de...