26 / 04 / 2024

Edra Evleri ne zaman teslim

Edra Evleri ne zaman teslim

Çeşme Edra Evleri fiyatları villaların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplam 8 adet müstakil villadan meydana gelen projede dolar kuru 2.5 olarak sabitlendi.

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim!

Doğusan İnşaat Edra Evleri iletişim için 0232 882 33 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor.

Çeşme Edra Evleri'nde kişiye özel konfor!

İzmir'de 1987'den beri faaliyet gösteren Doğusan İnşaat tarafından hayata geçirilen Edra Evleri'nde kişiye özel konfor öne çıkıyor. Proje 365 gün yaşam sunuyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

150 milyon dolar yatırım ile inşa edilecek olan proje 33 kat tek blok şeklinde yükselecek. Projede daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Peki Kumru Ankara Evleri ne zaman teslim?

Edra Evleri ne zaman teslim Haberi

Edra Evleri ne zaman teslim

Edra Evleri İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Doğusan İnşaat imzası ile inşa ediliyor. 


Çeşme Edra Evleri fiyatları 1 milyon dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları 350 metrekare olarak tasarlandı. 


Doğusan İnşaat Edra Villaları'nın sosyal yaşam alanları; yüzme havuzu, kamera, tenis kortu, basketbol sahasından oluşuyor. 


İnşaatı Kasım 2014 tarihinde tamamlanan İzmir Edra Konutları ödemelerinde banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 8 tane müskail villa yer alıyor. 


Edra Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: 0232 882 33 01 

Web adresi: www.edracesme.com 

Özge...