19 / 04 / 2024

Edremit Kaymakamı Osman Tunç

Edremit Kaymakamı Osman Tunç

Balıkesir'in Edremit ilçesinde dün akşamdan bu yana etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Çanakkale-İzmir karayolunun Edremit bölümünde asfaltın sökülmesi nedeniyle trafik tek şeritten sağlanabiliyor

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Amorium Antik Kenti'nin turizme kazandırılacağını açıkladı. Bu kapsamda, Amorium Antik Kenti için koruma amaçlı imar planı hazırlandı.

Akyurt'a şehir müzesi müjdesi!

Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Hilal Ayık ve beraberindeki heyet Çubuk Şehir Müzesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Ayık, Akyurt'a şehir müzesi kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Esenler Otogar otoparkları İSPARK'a devredildi!

Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, otogara gelerek park alanlarının devir işlemlerini başlattı...

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Van Edremit yatırımlara doydu!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Edremit Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakamı Atıf Çiçekli, Van Edremit'teki projelerden bahsetti.

Van Edremit'te sahil bandı projesi başlıyor!

Edremit Kaymakamı ve Edremit Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, Edremit’te sahil bandı projesini hayata geçirerek, insanların aileleriyle birlikte sahilde güzel saatler geçirmelerine imkan sağlayacaklarını ifade etti.

Osman Gazi Köprüsü bölgede arsa ve konut fiyatlarını yükseltti!

Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de köprünün trafik yoğunluğunu azaltacağını söyledi.

Osman Bilgin: Alaşehir için 17 büyük proje hazır!

Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, gazetemizi ziyaret etti. Bilgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Zekeriya isbat'a önemli açıklamalar yaptı. Nurettin Doğan'ın da hazır bulduğu ziyarette Bilgin, Alaşehir içini 17 büyük proje hazırladıklarını söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir'den Malkara'ya yeni okul!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında 7. Okulun temeli Malkara İlçesinde törenle atıldı. Hacı Evhat Mahallesinde gerçekleşen temel atma törenine Malkara Kaymakamı Osman Altın da katıldı...

Sarpıncık RES iptal kararı ıslak imzaya takıldı!

Karaburun Kaymakamlığı’na iletilen İzmir 1. İdare Mahkemesi’nin Karaburun Sarpıncık’taki RES projesinin iptal kararı, ilçe Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi’nin ıslak imza şartına takıldı.

Edremit Kaymakamı Osman Tunç Haberi

Edremit Kaymakamı Osman Tunç


     Dün akşam saatlerinden bu yana etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle Çanakkale-İzmir karayolunun Edremit bölümünde asfalt çöktü. Büyük çukurlar oluştu ve trafik tek şeritten verilmeye başlandı. Birçok aracın kuvvetli yağış nedeniyle yol kenarlarına ve dere yataklarına devrildiği gözlendi. 

     Öte yandan çevre illerden gelen arama kurtarma ekiplerinin evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşları kurtarmaya çalıştığı belirtildi. 

     Özellikle Zeytinli beldesi Altınkum ve Dalyan mahallelerinde ara sokaklarda su seviyesinin yer yer 1 metreyi geçtiği bildirildi. 

     Bu arada E 87 İzmir-Çanakkale karayolunda bulunan bir düğüne katılan kişilerin geceden bu yana salondan ayrılmadıkları ve bu sabah saatlerinde ekiplerin de yardımıyla kurtarıldıkları öğrenildi. 

     Bölgeye tedbir amaçlı özel donanımlı arazi tipi ambulanslar da sevk edildi. 

     

     -Can kaybı yok- 

   ...