29 / 03 / 2024

Efe Bezci projeleri

Efe Bezci projeleri

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci “Modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş yapma kapısını yeniden açıyor. Plazalar ticari komşuluk dönemini başlattı” dedi.

Efe Bezci: Ofis alma komşu al!

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri, iş dünyasının bağlantıda bulunduğu çevrelere yakın konumda yer aldığında daha da artıyor. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci konuyu değerlendirdi.

Efe Bezci: Ankara en güzel Panorama'dan izlenecek!

Ankara’nın en nezih semtlerinden Ümitköy’de inşa edilen Panorama Evleri, eşsiz manzarasının yanı sıra ailelere huzurlu yaşam ortamı sunuyor. Efe Bezci: 'Ankara en güzel Panorama'dan izlenecek' dedi.

Efe Bezci: Ankara ekonomisi modern iş merkezleri ile büyüyor!

Sanayi ve ticaretteki performansı ile hızla memur kenti olmaktan kurtulan Ankara'da, her geçen ay sayıları artan plazalar iş yaşamında verim ve kalite isteyen kurumsal firmaların sayısının artmasına alt yapı sağlıyor.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ali Efe Bezci, Beşiktaş Fulya Kompleksi ve Fulya AVM sorumlusu oldu...

Efe Bezci ile Çağla Baykam evlendi!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreni ile evlendiler.

Efe Bezci ile Çağla Baykam nişanlandı!

İş dünyasının gözde çifti KAM A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Çağla Baykam ve BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci evliliğe ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attılar. 

Efe Bezci ile Çağla Baykam sözlendi!

BESA Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, sektör lideri Kam Ankara Beton Sanayi’nin kurucusu Mahir Baykam’ın kızı Çağla Baykam ile evlilik yolunda ilk adımı atıp sözlendi.  

2018 yılı yabancıya gayrimenkul satışında da rekor yılı olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yılın yabancıya gayrimenkul satışında da rekor yılı olması gerektiğini kaydetti. 

Efe Bezci: İnşaatın devleri turizmin öncüsü olmalı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ''İnşaat sektörünün büyük temsilcilerinin turizm sektöründe atacağı her adım ülkemizin geleceği açısından çok önemli'' dedi.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Efe Bezci'den iyi bir kariyer için dikkat edilmesi gereken 5 nokta!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkan Yardımcısı Efe Bezci, iyi bir kariyere giden yolda genel olarak yapılan 5 hatayı sıraladı...

Bezci Villa Projesi'ne Avrupa ödülü!

Ankara İncek’te BESA Grup tarafından hayata geçirilen Salih Bezci-Efe Bezci Villa Projesi, Londra merkezli International Property Awars’tan, biri “fivestars” olmak üzere 3 ödüle layık görüldü. 

Gayrimenkul, en istikrarlı yatırım aracı!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, gayrimenkulün en istikrarlı yatırım aracı olduğunu, diğer yatırım araçlarındaki gibi sık sık artışlar, azalışlar yaşanmadığını söyledi..

Efe Bezci projeleri Haberi

Efe Bezci projeleri

Yıllarca apartman dairelerinde ya da “soğuk ve ruhsuz” işhanlarında yalnızlaşan iş dünyasının modern plazalarla yeniden sosyalleşmeye başladığını ifade eden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, ihtiyaçlarının neredeyse tamamını aynı çatı altında bulabilen iş adamları ve ofis çalışanlarının “iş komşuluğunu” keşfettiğini kaydetti.


“Ticari komşuluk” olarak adlandırılabilecek bu ilişki sayesinde aynı plazada ofisi bulunan firmaların birlikte kolayca iş yapabildiğini ifade eden Bezci, “Plazaların en büyük avantajlarından biri, farklı sektörden çok sayıda firmayı bir araya getirmesi… Bu sayede ziyaretçiler kadar ofis sahipleri de hem aradıklarını kolaylıkla bulabilme hem de birlikte iş yapabilme olanağı yakalıyor. Plazaların bir diğer artısı da iş dünyasını yakınlaştırması. İçindeki sosyal donatıları ile dışarıya gerek kalmadan ihtiyaçların önemli bölümünü gideren modern iş merkezleri, özlenen komşuluk ilişkilerini ve birlikte iş...