19 / 04 / 2024

Efece Plus İnşaat adres

Efece Plus İnşaat adres

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Plus İnşaat Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Ceyhan tarafından kuruldu.

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Plus İnşaat Peyzaj Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Dursun İnci tarafından kuruldu.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Plus İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Akpolad ve Mustafa Kütük ortaklığında kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krd Plus İnşaat Enerji Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şenadlı tarafından kuruldu.

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Merakla bekleniyordu, iPhone 14 Plus'ın ön sipariş ve satış tarihi belli oldu!

Bir süredir merakla beklenen iPhone 14 Plus'ın Türkiye için ön sipariş ve genel satış tarihleri belli oldu.  Peki Apple’ın çıkardığı iPhone 14 Plus sahibi olmak için ne kadar ödemeniz gerekecek? İşte iPhone 14 Plus’ın satış tarihi ve fiyatları…

Efece Plus İnşaat adres Haberi

Efece Plus İnşaat adres

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Güngören’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Serhat Serbest ve Özlem Serbest tarafından kuruldu.

Efece Plus İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1. Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü ipek, pamuk, yün, sentetik tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 3. Her türlü konfeksiyon ürünü kot, pantolon, blucin, eşofman, bluz, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, elbise kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve...