25 / 04 / 2024

egd

egd

EGD'tarafmdan düzenlenen "Saros Ekonomi Zirvesi"nde bölge yöneticileri ve işadamları bölgenin ekonomik potansiyelini bunlara ilişkin sorun ve beklentilerini dile getirdiler.

EGD Çevre ve Küresel Isınmaya karşı panel düzenliyor!

Ekonomi Gazetecileri Derneği, dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Çevre ve Küresel Isınma tehlikesine karşı toplumsal sorumluluğunun bir gereği olarak,Küresel Isınma Kurultayı düzenliyor...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi gelecek yıl açılacak!

Çamlıca Radyo ve TV Kulesi'nde Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) üyeleriyle bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin gelecek yıl açılacağını söyledi.

BW PLUS The President Hotel’e, Çevre Dostu Sertifikası!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İstanbul Beyazıt’taki BW PLUS The President Hotel’e ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

ANBA ve Ekonomi Gazetecileri Derneği inşaat Platformu kurdu!

30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu ile 800'ü aşkın üyesiyle ekonomi basınının sesi olan Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ortak bir platform oluşturdu.

ANBA ve EGD öncülüğünde İnşaat Platformu kuruldu!

30 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu ile 800'ü aşkın üyesiyle ekonomi basınının sesi olan Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ortak bir platform oluşturdu.

İnşaat sektöründe 2023’e kadar 1.3 trilyon dolar yatırım hedefleniyor!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve ANBA Yayın Grubu'nun işbirliği ile oluşturulan ‘İnşaat Platformu’ toplantısı bugün Biz Cevahir Hotel İstanbul’da düzenlendi.

İnşaat Platformu'nun toplantısında sektörün sorunları tartışıldı!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ve inşaat sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren ANBA Yayın Grubu işbirliği ile oluşturulan platformun ilk toplantısı, Biz Cevahir Hotel İstanbul'da gerçekleştirildi.

İnşaat sektöründe 2023’e kadar 1.3 trilyon dolar yatırım hedefleniyor!

ANBA Yayın Grubu ve Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD)’nin işbirliği ile oluşturulan ‘İnşaat Platformu’ toplantısı, 30 Temmuz Perşembe günü Biz Cevahir Hotel İstanbul’da düzenlendi.

Saros Ekonomi Zirvesi EGD tarafından gerçekleşti!

EGD'tarafmdan düzenlenen "Saros Ekonomi Zirvesi"nde bölge yöneticileri ve işadamları bölgenin ekonomik potansiyelini bunlara ilişkin sorun ve beklentilerini dile getirdiler.

Ordu- Giresun Uluslararası Havaalanı açılışa gün sayıyor!

Ordu- Giresun Uluslararası Havalimanı'nın açılışı gün sayıyor. Ordu- Giresun Uluslararası Havalimanı'nın Mayıs 2015 sonunda doğru tarifeli seferlere açılması planlanıyor. EGD'den yapılan açıklamanın detayları şöyle..

Turizmde Yeni Arayışlar paneli düzenlendi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) tarafından ve Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği (YAPDER) desteği ile 25 Ocak 2015 Pazar günü, EMITT Fuarı'nda "Turizmde Yeni Arayışlar" başlıklı bir panel düzenlendi.

EGD'den Turizm'de Yeni Arayışlar paneli!

Turizmin yaygınlaşması, Anadolu'da son gelişmeler, güneş ve kum dışında sektörde yeni açılımların ele alınacağı Turizm'de Yeni Arayışlar panelinde, turizm sektörüne ilişkin yeni fikirlerin ortaya konulması amaçlanıyor.

Metro’dan, yerel ürünlere destek!

METRO Toptancı Market, coğrafi işaretli ürünler için yeni bir pazar oluşturdu. Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin (EGD) Bayramoğlu etkinliğinde konuşan Metro Toptancı Market Genel Müdürü Kubilay Özerkan konuyu değerlendirdi.

egd Haberi

egd

Ekonomi Gazetecileri derneği (EGD) Trakya Buluşmalarını "Saros Ekonomi Zirvesi" Enez'de gerçekleştirildi. (EGD) ile Edirne Genç İş Adamları Derneği (EGIAD)'ın ortaklaşa bu yıl ilkini düzenlediği "Saros Ekonomi Zirvesi" büyük bir ilgiyle masaya yatırıldı. EGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nevser Tavgaç Eraslan'ın sunuşu ile başlayan toplantının ilk konuşmasını EGD Başkanı Celal Toprak yaptı. "Neredeyse her kentte işadamları ile gazetecileri buluşturuyoruz" diyerek şunları söyledi: "2023'de Cumhuriyet'in 100'üncii yılında GSMH'yı 20 bin dolarlara çekmeye çalışıyoruz mümkün mü? Hedefi koyanlar, ortaya atanlar biz hedefi koyduk ama gerçekleşir mi gerçekleşmez mi demeye başladılar. Son yıllarda Anadolu markaları kentlerden geçiyor. Yeni dönemde kent markaları ekonomiyi belirleyecek. Başarılı kentler ülkenin ekonomisinde olmazsa olmazı. Geçtiğimiz ay Tokat'taydık. Tokat, tarım ve turizme dayalı sanayi konusunda önemli bir fırsat yakalamış durumda....