26 / 04 / 2024

Ege Atık 2015

Ege Atık 2015

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Esenyurt atık geri kazanım ilavesi projesinin toplantısı 19 Kasım'da!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan tesiste ramat-tehlikeli-tehlikesiz atık geri kazanım ilavesi yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 19 Kasım 2015 günü saat 11:00'da yapılacak.

Mersin Katı Atık Geri Kazanım Tesisi projesinin toplantısı 12 Aralık'ta!

Mersin Akdeniz'de bulunan Katı Atık Geri Kazanım Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Aralık 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Sakarya Entegre Katı Atık Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi'nde yer alan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 1 Eylül 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Diyarbakır katı atık yönetim projesi başlıyor!

Diyarbakır katı atık yönetim projesinin başlangıç toplantısı 3 Temmuz 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanı Ferruh Parmaksız’ın ve teknik ekibin katılımıyla yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi katı atık tesisi yaptıracak!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisleri'nin yapımı ve işletilmesi için 42 yıl süreyle imtiyaz hakkı verecek. İhalesi 7 Temmuz 2015 tarihinde yapılacak.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

İş GYO Ege Perla'da teslimler Aralık 2015'te başlayacak!

IŞGYO, İzmir'in sahip olduğu potansiyele inanarak başlattığı 170 milyon dolar yatırım değerli Ege Perla projesinde hızla ilerlemeye devam ediyor. Projede teslimler Aralık 2015'te başlıyor..

Atık yönetimi yönetmeliği tam metni!

Atık yönetimi yönetmeliği, 2 Nisan 2015 tarihinde 29314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, atıkların oluşumundan bertarafına kadar çevre sağlığına zarar vermeden yönetiminin sağlanmasını amaçlıyor. İşte atık yönetimi yönetmeliği tam metni....

Manisa Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi 30 Nisan'da!

Manisa atık su arıtma tesisinin ihalesine hazırlanıyor. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, her iki ihalenin de 30 Nisan 2015 tarihinde İller Bankası Genel Müdürlüğü’nce Ankara’da gerçekleştirileceğini belirtti.

Yayla Atık Su Arıtma Tesisi yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı!

Keşan Belediyesi’nin çevreye duyarlılığını perçinleyen projelerinden olan Yayla Atık Su Arıtma Tesisi’nin yapım ve kontrol ihalelerinin sözleşme imza töreni, 10 Mart 2015 Salı günü gerçekleştirildi.

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moda Kent Atık Yönetim Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de, 12 Mart 2015'te Fidan Gündüz Müdürlüğü'nde kuruldu.

İzmir'de Kuzey Bölgesi katı atık değerlendirme projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından; İzmir'de Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi projesi için 23 Mart 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı yapılacak.

Ege Atık 2015 Haberi

Ege Atık 2015

Bursa’da entegre atık yönetimi alanında uzmanlaşmış Burkasan Atık Yönetimi ile İzmir’de tekstil atıklarında ihtisaslaşmış Yalurlar Tekstil Geri Kazanım ve atık kağıtlar özelinde ihtisaslaşmış Özmüşler AŞ’nin konsorsiyum olarak kurduğu Ege Atık Yönetimi AŞ, İzmir Serbest Bölge’de şubat ayında faaliyete başladı. 4 milyon dolarlık yatırımla şekillenen tesis, 200’ü aşkın firmayı barındıran tüm bölgenin ihtiyacına yanıt verebilecek kapasitede. Şubat ayında devreye alınarak bölgenin yüzde 30’una hizmet vermeye başlayan tesisin resmi açılışının önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi planlanıyor. 


Firma olarak uzun yıllardır Bursa Serbest Bölge’de atık yönetim faaliyeti uyguladıklarını vurgulayan Burkasan Plastik Kimya Ambalaj Atık Geri Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kılıç, “3 firma bir araya gelerek, İzmir Serbest Bölge’nin atık yönetimi için tüzel kişiliklerin oluşturduğu bir şirket kurduk. Bölgenin ihtiyacını tespit ederek, ekipman ve proses...