19 / 04 / 2024

Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu

Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu

TÜGİAD Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, kentsel dönüşümle ilgili hazırladığı raporu açıkladı. Raporda, Bayraklı sahil şeridinde Sidney Opera Binası gibi deniz üzerine yapılacak sembol nitelikli bir kültür sanat merkezi önerildi.

Meteoroloji uyardı! 5 bölge için sağanak yağış uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapdamında, 5 bölge için sağanak yağış uyarısı yaptı. Buna göre; Meteoroloji'den elde edilen bilgi kapsamında, bugün Akdeniz, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle kıyı Ege'de sağanak beklendiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Şeker Finansal Kiralama'nın Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatma kararı tescillendi!

Şeker Finansal Kiralama tarafından Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesinin kapatma kararı alındı, kapatma işlemi 17 Haziran 2020 tarihinde tescil edildi...

Şeker Finansal Kiralama, Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatacak!

Şeker Finansal Kiralama, Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu  Bölge Şubesinin kapatılması için BDDK'ya başvurdu ve tescil ve ilan işlemleri için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verdi.

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Boen İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi bugün Çatalca'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi ,Kozmik Güneş Ener

Kozmik Güneş Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Trakya Serbest Bölge Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ESBAŞ, İzmir'de yeni serbest bölge kuruyor!

İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nin işletmesini yapan ESBAŞ, bir serbest bölge daha kurmaya hazırlanıyor. Arazilerde incelemeleri devam eden ESBAŞ, yeni serbest bölgenin kuruluşunu bu yıl sonunda tamamlayacak.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Ege Atık, İzmir Serbest Bölge’deki tüm firmalarla çalışmayı hedefliyor!

İzmir Serbest Bölge’de firmalara entegre atık, tehlikeli ve tehlikesiz atık, ambalaj atık yönetimi ve çevre danışmanlığı hizmetleri veren Ege Atık, yüzde 30’una hizmet götürdüğü bölgedeki tüm firmalar ile çalışmayı hedefliyor.

FG Wilson İç, Ege ve Akdeniz Bölge Müdürü Semih Yağcı oldu!

FG Wilson Türkiye’nin Ege Bölgesi Müdürü olarak görev yapan Semih Yağcı, İç Anadolu, Ege ve Akdeniz bölgeleri ‘’ Bölge Müdürü’’ olarak atandı.

Polisan Boya'nın Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı!

Polisan Boya’nın, Ege Bölgesi’nde daha hızlı, güçlü, dinamik ve verimli hizmet vermek üzere toplam 5 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek yeni Ege Bölge Müdürlüğü ve Lojistik Merkezi açıldı.

Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu Haberi

Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu

TÜRKİYE Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Bölge Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu, kentsel dönüşümle ilgili hazırladığı raporu kamuoyuna açıkladı. Bayraklı Tower'daki Dernek binasındaki basın toplantısında TÜGÎAD Ege Şubesi Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Evren Taşkıran, Komisyon Üyeleri Arda Işık, Onur Çetin ve Birkan Karayılanoğlu'nun hazırladığı raporda kentsel dönüşümde yapılması gerekenler açıklandı. 

Raporda, Bayraklı sahil şeridinde Sidney Opera Binası gibi deniz üzerine yapılacak sembol nitelikli bir kültür sanat merkezi önerildi. 

Raporu değerlendiren TÜGİAD Ege Şube Yönetim Kurulu Başkanı Musa Turan, kentsel dönüşümü çok önemli bulduklarını belirtti, "İzmir'in betonlaşmasını istemiyoruz. İzmir ruhu olan, yaşayan bir şehir olmalı. Marka kent ancak bu şekilde olunur" dedi. 

TÜGİAD üyeleri, kentsel dönüşümle ilgili rapor hazırladı. 


Sabah...