26 / 04 / 2024

ege bornova evim güzel evim teslimleri

ege bornova evim güzel evim teslimleri

Kavuklar Ege Bornova Rezidans'ın Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor, proje Ege Park Bornova'ya yakın konumda yükseliyor

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Orta gelirlilere dönük, "Yeni Evim” isimli konut kampanyası ile ilgili son dakika detayları peş peşe resmen açıklandı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yeni konut finansman modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Forum Bornova AVM mahkemelik oldu!

İzmir'de yurt yapılmak üzere Ege Üniversitesi’nce kamulaştırılan araziye inşa edilen Forum Bornova AVM mahkemelik oldu.

Ege Üniversitesi Emlak Konut'a verilecek iddiası!

İzmir eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Ege Üniversitesi’nin Bornova’daki kampüs alanın Emlak Konut'a tahisis edileceğini ve kampüsün Kemalpaşa'ya taşınacağını iddia etti.

Ege Üniversitesi'nin deprem cihazları Bornova Belediyesi'nden!

Bornova Belediyesi’nin; binaların depreme dayanıklılığının tespit edilmesinde kullanılan cihaz ve yardımcı ekipmanları Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile birlikte kullanılacak.

Bornova'daki Ağaçlı Yol konut yapımına uygun hale getirildi!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Yılmaz, bugünkü yazısında Bornova Kazım Dirik Mahallesi'ndeki iki ayrı arazinin detaylarını anlattı. Yılmaz, 54 bin metrekarelik alanın ticaret merkezi ve konut yapımına uygun hale getirildiğini belirtti.

Bornova +1 Down Kafe bugün açılıyor!

Down Sendromlu gençlerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla Bornova Belediyesi, İZBAŞ ve Ege Üniversitesi işbirliği ile kurulan Down Kafe yarın (perşembe) açılacak.

İzmir Bornova Green fiyat!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında bulunan proje toplam 2 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. İzmir Bornova Green fiyat listesi kapsamında daireler 175 bin TL'den başlıyor.

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Green Residence'de fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

HCP Yapı tarafından hayata geçirilen proje Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green Residence'de fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor.

Trademark Bornova'da daire teslimleri 2017 Mart'ta!

İzmir Bayraklı'da bulunan Trademark Bornova Evleri, Bornova Merkez ve Ege Üniversitesi'ne yakın mesafede yer alıyor. Trademark Bornova projesi toplam 94 daireden meydana geliyor.

Park Bornova 10. yılını geride bıraktı!

EGE Bölgesi'nin ilk AVM'si ve ilk outlet center'i Park Bornova Oullet Center kaliteli, keyifli ve indirimli alışverişin merkezi olmayı sürdürüyor. AVM, 10. yılını da geri bıraktı..

Çamdibi Bornova ulaşımı rahatlıyor!

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

ege bornova evim güzel evim teslimleri Haberi

ege bornova evim güzel evim teslimleri

Bornova'da Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme tarafından 10 dönüm alan üzerinde inşa edilen Ege Bornova Rezidans projesinde 60 konut yer alıyor. Projede 4+1, 5+1 ve 5+2 konut alternatifleri bulunuyor.


Kavuklar Ege Bornova Evim Güzel Evim'de fiyatlar 850 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden banka kredisi ile ya da firma bünyesinde tasarlanan ödeme planıyla konut sahibi olunabiliyor.



Ege Bornova Rezidans teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor. Proje konum olarak; Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Ege Park Bornova'ya, Ege Üniversitesi'ne ve Ergenekon İlköğretim Okulu'na yakın konumda yükseliyor.


Kavuklar Ege Bornova'nın sosyal donatı alanları arasında; yarı olimpik yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk yüzme havuzu, restoran bulunuyor. Projedeki rezidans hizmetleri arasında; transfer hizmetleri, şoförlü araç, gazete servisi, terzi, çiçek siparişi, kuru temizleme, evcil hayvan oteli, posta, ev içi temizlik, fax ve...