16 / 04 / 2024

Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi kula

Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi kula

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kaplıcalar Bölgesi'nde yapılması planlanan 'Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi' projesi hakkında Fatma Şahin ile bilgi alışverişi yaptı...

Ege-Koop Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor!

Ege-Koop imzası ile Aliağa'da hayata geçirilen Kuşcenneti Evleri'nde yaşam başlıyor. Projede sınırlı sayıda villa kaldı.

Sinpaş Ege yaşam konsepti ile yüzde 60 kazandırdı!

Sinpaş GYO’nun, EgeBoyu ve EgeYakası projelerinde yaklaşık yüzde 60 kazandıran Ege yaşam konseptinin üst segment bir yaşam kalitesi sunan ve en yenisi olan Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.

Ege Vadisi, Alaçatı'yı Ankara'ya taşıyor!

Sinpaş GYO, Ankara’da yoğun ilgi gören projelerinden Ege Vadisi ile Ankaralıların ‘Ege’de yaşam hayalini’ gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Ege Vadisi, satışa sunulmaya başlamasıyla birlikte çok yoğun ilgi görüyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde Temmuz 2016'da yaşam başlıyor!

Ege tarzı villa konseptli Vadi Mudanya Evleri'nde örnek blok hâzır. Yemyeşil vadinin denizle buluştuğu Vadi Mudanya Evleri'nde yaşam Temmuz 2016'da başlıyor.

Keyifli Yaşam Evleri 20 milyon liraya mal olacak!

Ege Koop Başkanı Hüseyin Aslan, Menemen Seyrek'te 'Keyifli Yaşam Evleri' adı verilen ve yenilenebilir enerji ile çalışan evleri düzenlediği toplantı ile tanıttı, projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Ege Yaşam Evleri ödemeleri!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Ege Yaşam Evleri ödemeleri kapsamında 36 vadenlendirmede 0 faiz sağlanıyor.

Ege Yaşam Evleri adres bilgileri!

Toplam 84 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 3 oda 1 salon 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Ege İnvest A.Ş tarafından inşa ediliyor. İşte Ege Yaşam Evleri adres bilgileri...

Ege Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

Ege İnvest A.Ş tarafından hayata geçirilen proje toplam 6 bin 456 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Peki Ege Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

Ege Yaşam Evleri satış ofisi!

Toplam 84 dairenin yer aldığı projede daire tipleri 3+1, 2+1 ve 1+1 olarak tasarlandı. Ege Yaşam Evleri satış ofisi telefon numarası 0232 383 01 00 olarak belirlendi.

Ege Yaşam Evleri ödeme planı!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1, 2+1 ve 1+1 olarak tasarlandı. Ege Yaşam Evleri ödeme planı kapsamında vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Ege Yaşam Evleri'nde yüzde 10 peşinatla!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.

Ege Yaşam Evleri'nin yüzde 80'i satıldı!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.

Dört Mevsim Konakları’nda yaşam başlıyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın ’mucizenin adı’ olarak nitelediği mega projesi Dört Mevsim Konakları’nda yaşam başlıyor.

Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi kula Haberi

Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi kula

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kaplıcalar Bölgesi'nde yapılması planlanan 'Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi' projesi hakkında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Aşkın, "Bölgeye yapılacak olan Termal Yaşam ve Sağlık Merkezi kapsamında hedef pazar oluşturma çalışmaları sürüyor. Büyük bir rehabilitasyon merkezi oluşturulacak. 

Amerika'da ve Avrupa'da ün yapmış olan Türk doktorları da geri çağırarak tersine bir beyin göçü sağlanmaya çalışacağız" dedi. 


Posta...