25 / 04 / 2024

ege gübre limanı

ege gübre limanı

İnşası devam eden Çandarlı ve Petkim limanlarının tamamlanmasının ardından İzmir’in konteyner kapasitesi iki katına çıkacak. Çandarlı Konteyner Limanı tamamlandığında, 4 milyon TEU konteyner kapasitesiyle Türkiye’nin en büyüğü olacak....

Gübre Fiyatlarındaki Zam, Çiftçileri Zorluyor: Gübre Şirketlerinin 2023 Bilançoları Açıklandı!

Gübre fiyatlarındaki zamların çiftçilere yansıdığı belirtiliyor. 2023 yılına ait gübre bilançosunda Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre tarafından paylaşılan son rakamlar açıklandı. Peki bilançolar ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Gübretaş, Hektaş, Bağfaş ve Ege Gübre'nin ilk çeyrek bilançoları açıklandı! Hangi şirket kar etti?

Borsa İstanbul’da işlem gören gübre firmalarının 2023 ilk 3 aylık bilançoları resmen açıklandı. 2023 yılının ilk 3 aylık bilançosuna göre, GÜBRETAŞ, BAĞFAŞ zarar ederken, HEKTAŞ’ın karı düştü. Ege Gübre'nin karını artırdığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 zamlı mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler Ocak 2023 mazot ve gübre desteklerinin hesaplara yatıp yatmadığını merak ediyor. Mazot gübre desteğinde büyük deprem! Ocak 2023 mazot gübre desteği il il yattı mı? Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki 2023 Ocak  mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen siz de bakın!

'Mazot ve gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Ocak 2023 mazot ve gübre desteği ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Mazot ve gübre desteği son günlerde milyonlarca çiftçi tarafından sık sık araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği duyanı şaşkına çevirdi! Hesaplara yatıyor mu? Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Binlerce çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde Ocak depremi! Hesaplara yattı mı? Hemen bakın! 

Çiftçiler dikkat! ABB 2023 yılı mazot ve sıvı gübre desteği başvuruları başladı! Başvuru tarihini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi çiftçi ve balıkçılara mazot ve gübre desteğinde bulunacak. Başvurular internet ortamında alınıyor. Çiftçi ve balıkçıların kayıt ve ruhsat belgelerini ibraz etmesi gerekiyor.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemeleri hesaplara yattı mı? Hemen Ocak 2023 ödemelerine bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler tarımsal destek ödemesi tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Milyonlarca çiftçi merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri merakla bekleniyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği hesaplara yatırıldı mı? Hemen Aralık 2022 ödemelerine bakın! 

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

ege gübre limanı Haberi

ege gübre limanı


İnşası devam eden Çandarlı ve Petkim limanlarının tamamlanmasının ardından İzmir’in konteyner kapasitesi iki katına çıkacak. Halen 9,7 milyon TEU olan toplam kapasite, 18,6 milyon TEU’ya ulaşacak. Çandarlı Konteyner Limanı tamamlandığında, 4 milyon TEU konteyner kapasitesiyle Türkiye’nin en büyüğü olacak.


İMEAK DTO İzmir Şubesi ile Aliağa Ticaret Odası (ALTO) tarafından düzenlenen 1. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nde, Türkiye’deki limanların mevcut durumu ve önümüzdeki 20 yılda ulaşacağı yapılanmayla lojistik merkezlerinde intermodal bağlantıların önemi ele alındı. ALTO'daki toplantıda konuşan DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, limanlardaki son durum hakkında bilgi verdi. Öztürk, 2012 yılında İzmir’deki limanlarda 7 milyon 29 bin konteyner elleçlendiğini belirterek, “Bu limanlarımızın toplam kapasiteleri 9 milyon 775 bin TEU. Liman geliştirme çalışmaları kapsamında toplam kapasite 18...