26 / 04 / 2024

Ege Vadisi projesi nerede

Ege Vadisi projesi nerede

Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık olacak. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilecek projenin Kasım ayında basına tanıtılması planlanıyor.

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Vadisi'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO Ege Vadisi projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ege Vadisi'nin değeri ne kadar oldu? 

Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade!

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Sinpaş Ege Vadisi'nde 0.99 Sinpaş fırsatı ve 84 ay vade sunuluyor.

Filyos Vadisi Projesi meclis gündeminde!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi mecliste!

Fetrek Çayı ve Sultanlar Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Vadisi Projesi TBMM'de!

Filyos Vadisi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sular Vadisi projesi atıl hale geldi!

Bursa Yeni Mahalle'de inşa edilen Sular Vadisi projesi kaderine terk edildi. Atıl vaziyette olan milyonluk projenin birçok yerinde kırılmalar oluştu. 

Ege Vadisi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, 29355 ada 1 parselde yer alan Ege Vadisi Projesine ait 688 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ege Vadisi’nde teslimler başladı!

Ankara'da yükselen Ege Vadisi'nde teslimler başladı. Bir yatak odalı daire tipinden dört yatak odasına kadar çeşitli büyüklüklere sahip projede fiyatlar 415 bin TL'den başlıyor. 

Dicle Vadisi Projesi’nin ilk etabı iptal edildi! 

Dicle Vadisi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası listesinde yer alıyordu. Daha sonra rezerv yapı alanı ilan edilen bölgede başlatılan Rekreasyon Projesi’nin ilk etabı iptal edildi.

Ege Vadisi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Ege Vadisi Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Ankara’yı zirvede yaşamak isteyenlerin seçimi Ege Vadisi!

Sinpaş tarafından Çaykara-Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi'nde Ankara’nın en uzun kumsallı havuzu, 4 mevsim kullanabileceğiniz plajı ve geniş wellness alanı, ilk ve tek Alaçatı Çarşısı, muhteşem vadi ve Ankara manzarasıyla öne çıkıyor.

Ege Vadisi projesi nerede Haberi

Ege Vadisi projesi nerede

Ankara Çankaya Oran lokasyonunda inşa edilecek Ege Vadisi Konutları Ege konsepti ile geliştiriliyor. Proje için ön talep süreci devam ediyor. 


Ege Vadisi satış ofisi haftasonu 20.30'a kadar açık kalacak. Detayların henüz netleşmediği proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükselecek. 


Toplam arsa alanı yaklaşık 26 metrekare olarak belirlenen Çankaya Ege Vadisi'nde toplam 900 adet bağımsız birim bulunacak. Projenin lansman toplantısı Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek. 


Ege Vadisi iletişim

Tel: 444 1 440

Web: http://egevadisi.com/

Özge...