26 / 04 / 2024

Ege ve Akdeniz sahilleri

Ege ve Akdeniz sahilleri

Avrupa'dan da güvenlik gerekçesiyle rezervasyon iptallerinin artması, turizmciyi iflasın eşiğine getirdi. Bankalara yüklü miktarlarda borcu olan otelciler, tesislerini satmaya başladı. Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam 1300 otel satılığa çıkarıldı.

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Meteorolojiden yoğun yağış uyarısı!

Marmara'nın doğusundan Batı Karadeniz'e, İç Ege ve İç Anadolu'dan Batı Akdeniz'e ve Adana'ya kadar geniş bir bölgede kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

TOKİ'den Ege ve Akdeniz kıyılarında 33 kampanya!

TOKİ, Ege ve Akdeniz kıyılarında toplam 33 yeni proje hayata geçirecek. Peki bu projelerden o yerleşim yerlerinde oturmayanlar ya da gurbetçiler konut alabilecek mi? İşte detaylar...

81 kentte konut fiyatları ve kiralar ne durumda?

Türkiye genelinde konut fiyatları ve kiralar hızla artışa geçti  Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde fiyatlar üç katına çıkmış durumda.

Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerini bekleyen tsunami tehlikesi!

TBMM'de oluşturulan araştırma komisyonu son raporuna göre; Türkiye’de deprem sonrasında oluşabilecek tsunami tehlikesi bulunuyor. Peki, Türkiye'de tsunami konusunda en tehlikeli bölgeler neresi?

Yazlıklara sigorta talebinde artış!

Yaşanan yangınlar nedeniyle özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerinde yer alan yazlıklarda sigorta talebinde artış yaşanıyor.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan korkutan açıklama: Yeni deprem gelebilir!

Ege ve Akdeniz beşik gibi sallanıyor. Son olarak Muğla'nın Datça açıklarında 5,5 şiddetinde meydana gelen deprem tedirginlik yarattı. Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ege ve Akdeniz sahilleri Haberi

Ege ve Akdeniz sahilleri

Ekonomideki durgunluk, artan terör olayları ve Rusya'yla uçak krizi, turizm sektörünü vurdu. İflasın eşiğine gelen turizmciler, tesislerini satmaya başladı. Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam 1300 otel satılığa çıkarıldı.


Zaman'dan Şaban Gündüz haberine göre, turizm sektörü, tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiriyor. Son zamanlarda artan terör olayları, turist sayısının azalması, ekonomideki durgunluk ve güvenlik tehdidi sebebiyle zor bir sezon geçiren sektör, 24 Kasım 2015 tarihinde Rusya uçağının düşürülmesinden sonra krize girdi. Yılda 4 milyondan fazla turistin geldiği Rusya pazarının kapanması, sektördeki krizi iyice derinleştirdi. Avrupa'dan da güvenlik gerekçesiyle rezervasyon iptallerinin artması, turizmciyi iflasın eşiğine getirdi. Bankalara yüklü miktarlarda borcu olan otelciler, tesislerini satmaya başladı. Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam 1300 otel satılığa çıkarıldı.


‘BİZ GERÇEKLERİ KONUŞUYORUZ ANCAK PEMPE TABLOLAR ÇİZİLİYOR'

Turizm sektöründeki krize...