27 / 04 / 2024

Ege Yapı 2019 kampanya

Ege Yapı 2019 kampanya

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı Batışehir'de peşinatsız taksitle ödeme fırsatı!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde dilerseniz hiç peşinat ödemeden 2 bin 240 TL'den başlayan taksitlerle, dilerseniz taksitleri 2019'da ödemeye başlayarak ev sahibi olabiliyorsunuz..

Batışehir Ege Yapı Evleri fiyatları!

Batışehir Ege Yapı Evleri fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Batışehir projesinde peşinatsız ev sahibi olunabiliyor ve ödemelere 2019 yılında başlanabiliyor...

Batışehir Ege Yapı Konutları ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı Konutları ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

Kordon İstanbul Ege Yapı fiyat tablosu!

Kordon İstanbul Ege Yapı fiyat tablosu 547 bin TL'den başlıyor. Kordon İstanbul Evleri 2019 yılında teslim edilecek...

Ege Yapı Kordon İstanbul tam fiyat listesi 2017!

'İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılan Kordon İstanbul projesinde teslimlerin 2019 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje 820 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Ege Yapı Kordon İstanbul tam fiyat listesi 2017...

Kordon İstanbul Ege Yapı ödeme şartları!

Kordon İstanbul projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. 1+0'dan 4+1 bahçeli ve terasa kadar daire seçenekleri sunulan proje Ege Yapı imzası taşıyor...

Ege Yapı Kordon İstanbul daire fiyatları!

Nisan 2019 yılında teslim edilecek olan Ege Yapı Kordon İstanbul daire fiyatları 356 bin TL'den başlıyor. Proje 559 daireden meydana geliyor.

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı 2019 kampanya Haberi

Ege Yapı 2019 kampanya

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma imkanı sunan kampanyaları ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturdu.

Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda "Yarısını Teslimde Öde" İmkanı

Kampanya kapsamında, Emlak Konut güvencesi ve Ege Yapı ayrıcalığıyla üretilen, Yedikule sahil hattında, karşısında Adalar, arkasında Yedikule Hisarı manzarası ile hayata geçiren Cer İstanbul’da ve Çekmeköy’de hayata geçen, az katlı, yüzde 75 yeşil alanıyla çam ormanlarının yanında, müstakil bahçeli ve teraslı evlerden meydana gelen ÇamlıYaka Konakları’nda ödemelerin yarısı teslim zamanında gerçekleşebiliyor.  Yüzde 30'u peşin alınan, yüzde 20'sinin firma bünyesinde yüzde 1'lik taksitler halinde ödenebileceği ve kalan yüzde 50'nin de teslimde ödenebileceği kampanya kapsamında Cer İstanbul'da minimum fiyat 1 milyon 463 bin TL ve...