28 / 03 / 2024

ege yapı çamlıyaka konakları fiyatları 2020

ege yapı çamlıyaka konakları fiyatları 2020

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Proje İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.

Ege Yapı Modern Yaka'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde geliştirilen ModernYaka projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Projede 462 konut ve 53 ticari ünite yer alıyor.

Cer İstanbul ve Çamlıyaka Konakları'nda teslimler başladı!

Ege Yapı, tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları'nda teslimler başladı.

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Ege Yapı'dan evin yapıldıkça öde kampanyası!

Ege Yapı imzasını taşıyan ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projesine yeni kampanya başladı. Projelerde ödeme planı aşama aşama belirleniyor. 

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirilen ÇamlıYaka Konakları’nda ön satışlar başladı. Projede daire fiyatları 1 milyon 600 bin TL'den başlıyor. 

ege yapı çamlıyaka konakları fiyatları 2020 Haberi

ege yapı çamlıyaka konakları fiyatları 2020

Çamlıyaka Konakları Ege Yapı imzasıyla İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor.  Projenin arsa alanı 19 bin metrekare olarak belirlendi.

Konutların yanı sıra ticari alanlara da yer verilen Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. 

ÇamlıYaka Konakları’nda 169 metrekare ila 321 metrekare arasında 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipleri bulunuyor.

4 katlı 12 bloktan oluşan Ege Yapı Çamlıyaka Konakları'nın yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı. Projede fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları ve otopark gibi çeşitli ortak alanlar da mevcut.

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020!
Ege Yapı Çamlıyaka Konakları'nda fiyatlar 2 milyon 287 bin liradan başlıyor, 5 milyon 32 bin liraya kadar yükseliyor. 

Çamlıyaka Konakları fiyat listesi 2020


Kavacık ve Ümraniye’deki plazalar bölgesine yakın...