29 / 03 / 2024

ege yapı group kağıthane

ege yapı group kağıthane

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı.

Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül'de satışta!

Ege Yapı Kağıthane projesi için ön talep toplamaya devam ediyor. Yaza yetiştirilmesi planlanan proje Eylül ayına kaldı. Ege Yapı Kağıthane projesinin Eylül ayında resmen satışa çıkması hedefleniyor.

Ege Yapı Kağıthane projesinde ön talep süreci başladı!

Rezidans daireler, konutlar, ofisler, dükkanlar ve AVM'den meydana gelecek olan Ege Yapı Kağıthane projesinde konutlar ve dükkanlar için ön talep süreci başladı. Projenin 2015 yazında satışa çıkması hedefleniyor.

Ege Yapı Kağıthane projesi Adil Işık’a komşu yükselecek!

Ege Yapı Kağıthane projesine Haziran 2014’te start vermeyi planlıyor. 60 dönüm alan üzerinde yükselecek olan proje Cendere Vadisi ‘nde Vadi İstanbul projesinin hemen ilerisinde konumlanıyor…

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları!

Konut, ofis ve dükkanlardan meydana gelen Kağıthane Ege Yapı projesinin 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Kağıthane Ege Yapı proje fiyatları 310 bin TL’den başlıyor.

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

ege yapı group kağıthane Haberi

ege yapı group kağıthane

İstanbul'da Batışehir projesi ile öne çıkan Ege Yapı Group, Kağıthane'de konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliştirmek üzere çalışmalara başladı. Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Kağıthane'de yaklaşık 250 milyon dolarlık yatırımla 100 bin metrekare satılabilir alanlı bir karma proje geliştirmek üzere çalışmalara başladıklarını söylüyor. 


Avnıpa ve Asya yakalarında, biri ofis biri de villa projesi olmak üzere yeni projeler geliştirmek üzere çalışmalar da yürüttüklerini söyleyen İnanç Kabadayı, bu çalışmaların önümüzdeki günlerde netleşeceğini vurguluyor.

Ege Yapı Group'un EPP işbirliği, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle Bağalarda hayata geçirdiği Batışehir projesindeki oteli önümüzdeki aylarda faaliyete geçecek. Proje içinde konumlanan 200 odalı Four Points By Sheraton Hotel'in bu yılın sonbahar aylarında hizmete açılacağını söyleyen İnanç Kabadayı, "Sonbaharda 407 daireden oluşan...