25 / 04 / 2024

ege yapı hatıra ormanı projesi

ege yapı hatıra ormanı projesi

Gayrimenkul sektöründe, insana ve doğaya saygılı projeler gerçekleştirmeyi ilke edinen Ege Yapı, sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda hayata geçirdiği ‘’Doğada İzin Kalsın’’ projesiyle gelecek nesillere ve doğaya eşsiz bir miras bırakıyor.

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017!

Ege Yapı Batışehir proje fiyatları 2017 kapsamında projede daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 3 bin 226 dairenin yanı sıra oteli ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Biga Eşelek'teki caminin minaresini hatıra olarak götürmüşler!

Çanakkale Biga'ya bağlı Eşelek köyü sakinlerinin, baraj yapımı nedeniyle 1997'de boşaltılan ve Gökçeada'ya taşınan eski yerleşim alanlarından hatıra olarak köy camisinin minaresini de götürdüğü ortaya çıktı.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Beylikdüzü İŞKUR Hatıra Parkı açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR) ile gerçekleştirilen anlaşmayla istihdam ettiği 100 işçi için yapılan İŞKUR Hatıra Parkı’nı hizmete açtı.

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Ege Yapı'dan sokak hayvanlarına destek!

Ege Yapı’nın destek olduğu proje ile İstanbul’un altı farklı bölgesinde konumlandırılan mama otomatlarıyla geri dönüşüm atıklar kullanılarak sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyacı karşılanıyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Kağıthane ve Çekmeköy projelerine hazırlanan Ege Yapı, Beyoğlu'nda da kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yeni projelerini konuştuk...

Ege Yapı, Cityscape Turkey’e katılıyor!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul’da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey’de satışı devam eden ve yeni satışa çıkaracağı projelerini yatırımcılarla buluşturuyor.

Enkay Ege Yapı Grup Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enkay Ege Yapı Grup Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ziyanak tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart' ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Dudullu Caddesi' nde kuruldu.

Ege Yapı 2016'da 6 yeni projeye başlayacak!

Türkiyede tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sona yaklaşan Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yapı, Onur Ödülü aldı!

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projeleriyle dikkat çeken Ege Yapı, T.C. Ekonomi Bakanlığı bünyesindeki Turquality Projesi ve Marka Kulübü ortaklığında gerçekleştirilen 3. Marka Ödülleri’nin ana sponsoru oldu

ege yapı hatıra ormanı projesi Haberi

ege yapı hatıra ormanı projesi

Gayrimenkul sektöründe, insana ve doğaya saygılı projeler gerçekleştirmeyi ilke edinen Ege Yapı, sosyal sorumluluk bilinci doğrultusunda hayata geçirdiği ‘’Doğada İzin Kalsın’’ projesiyle gelecek nesillere ve doğaya eşsiz bir miras bırakıyor.


İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı projesi hayata geçiriliyor. 


Proje kapsamında hatıra ormanında fidan sahibi olmak ve ortak bilincin oluşmasına katkı sağlamak isteyenler; Ege Yapı tarafından  “Doğada İzin Kalsın” isimli Facebook uygulamasına 10 arkadaşını davet ediyor. Gerçekleştirilen 10 davetin de doğa dostu arkadaşları tarafından kabul edilmesiyle birlikte daveti gerçekleştiren kişi, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’ne yapılacak hatıra ormanında bir fidan sahibi oluyor. Adına özel hazırlanan dijital sertifikaya sahip olan çevre dostu; proje kapsamında doğanın korunmasına, çevreye ve gelecek nesillere...