19 / 04 / 2024

ege yapı kentsel dönüşüm

ege yapı kentsel dönüşüm

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Kağıthane ve Çekmeköy projelerine hazırlanan Ege Yapı, Beyoğlu'nda da kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yeni projelerini konuştuk...

Ege Yapı kentsel dönüşümle büyümeyi hedefliyor!

Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, EgeYapı Group ve EPP tarafından İstanbul Bağcılarda hayata Batışehir projesinin ilk iki etabında teslimler tamamlandı. Sırada alışveriş caddesi BatıCadde'de bulunan ticari alanlarla, Loca etabı ve otel bloğu var...

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule projelerine 2015'te başlıyor!

Cityscape Global 2014 Fuarı’na katılan Egeyapı Group, iki yeni projesine 2015'te başlayacak. Projeler, Yedikule ve Kağıthane'de yer alacak. Firma 2016'da da Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme start verecek.

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de!

İzmir'de Konak İlçesi'ne bağlı Ege Mahallesi'nde yapılacak dev dönüşüm için ihale tarihi belirlendi. İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 27 Eylül'de yapılacak...

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ön talep toplanan Ege Yapı Beyoğlu projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede inşaat çalışmaları 2018 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesinde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 6 Temmuz'da 1. etap yapım ihalesine çıkacağı Konak ilçesi Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesi mahkemelik oldu. İşte dönüşümde son gelişmeler...

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Ege Yapı'dan sokak hayvanlarına destek!

Ege Yapı’nın destek olduğu proje ile İstanbul’un altı farklı bölgesinde konumlandırılan mama otomatlarıyla geri dönüşüm atıklar kullanılarak sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyacı karşılanıyor.

ege yapı kentsel dönüşüm Haberi

ege yapı kentsel dönüşüm

Ege Yapı, Türkiye’nin geleceğini inşa etmek hedefiyle başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm’ projesi kapsamındaki bölgelerden biri olan Yenisahra’daki arsa sahiplerini ve yakınlarını düzenlediği iftar davetinde buluşturdu. Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Yenisahra’da ikamet eden yaklaşık 500 arsa sahibi ve yakını katılırken yemek boyunca davetlilere anı olması amacıyla Polaroid makine ile fotoğraflar çekildi ve Osmanlı macunu ikram edildi.


Şehir merkezinde geliştirdiği projeler ile dikkat çeken Ege Yapı, merkezi lokasyonlarda insanların hayatını kolaylaştıran, modern, teknolojik ve çevreci projeler üretmeye devam ediyor. Kağıthane, Yedikule, Çekmeköy, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyi’nde yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ege Yapı kentsel dönüşüm çalışmalarına da İstanbul’un en önemli yerleşim bölgelerinden olan Ataşehir’de devam ediyor.


İftar yemeğinde konuşma yapan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı; 

“Ege Yapı olarak dönüşüm...