19 / 04 / 2024

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi nerede

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi nerede

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ege Invest Otomotiv Enerji İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni 100 Yıl Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sezayir Yüksel tarafından kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Urla'da hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Urla Kekliktepe projesinin Haziran ayında satışa çıkması bekleniyor. 

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi nerede Haberi

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi nerede

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründeki lider ve yenilikçi markalardan olan Ege Yapı, yeni bir yatırıma imza attı. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

RIC Emlak Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Kurucusu Derya Celal Zinzade, Boğaziçi Mezunu ve kariyer hayatına Tanrıverdi Holding'te İnşaat Müdürlüğü görevini üstlenerek başladı. 

Derya Celal Zinzade, 2006 ile 2008 yılları arasında Doğuş Grubu'nda Proje Müdürü görevinde bulundu. Zinzade, 2018'de RIC Emlak Yatırım Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. 

Ege Yapı, 2006 yılında kuruldu. Şirket yatırım değeri 2 milyar TL'ye ulaşan 1 milyon metrekarelik projeyi...