25 / 04 / 2024

Egepen Deceuninck sürme sistemi

Egepen Deceuninck sürme sistemi

Türkiye’nin en geniş sürme sistemi ürün yelpazesine sahip Egepen Deceuninck, geniş görüş açısı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi ile manzaraya açılan tüm mekânlar ile bütünlük sağlıyor.

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Volkswagen açıkladı! Volkswagen'in yeni markasının ilk modelleri açıklandı...

Volkswagen'in yeni Scout markası, önümüzdeki sene piyasaya çıkaracağı elektrikli pick-up ve SUV sürme yolunda çalışmalar yapıyor. VW Scout CEO'su Scott Keogh tasarımların yüzde 95 oranında tamamlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Mısırlı tarafından kuruldu.

Arzum Robotek X4 LDS Akıllı Robot Süpürge ne kadar, kaç TL oldu? İşte Arzum Akıllı Robot Süpürge fiyat listesi

Arzum akıllı robot süpürge, hem süpürme hem de paspas özelliği sayesinde kapsamlı bir temizlik sunuyor. Peki Arzum Akıllı Robot Süpürge ne kadara satılıyor? İşte detaylar...

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Homend Alex Laser 1281H Moplu ve Haritalamalı Akıllı Robot Süpürge 5 bin 999 TL! Teknik özellikleri neler?

Homend Akıllı Robot Süpürge , 3 boyutlu lazer tarama teknolojisi, 3 katlı hepa filtresi ve 600 ml kapasiteli toz haznesi ile silme ve süpürme işlemini gerçekleştirir. 

Arzum AR4304 Robotek X4 Lds Akıllı Robot Süpürge 8 bin 299 TL! Özellikleri neler?

Arzum akıllı robot süpürge, gelişmiş teknolojisi ile hem süpürme hem de paspas özelliği göstererek kapsamlı bir temizlik ortaya koyar. Peki cihaz kaç dakika kullanılabiliyor? 

Tefal RG7447 X-Plorer Serie 60 4 in1 Mop Robot Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Tefal 4 in1 Mop Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde aynı anda hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler? 

Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Philips toz torbasız elektrikli süpürge 5 yıl garantisi, ergonomik tasarımı ve gelİşmiş teknolojisi ile süpürme işlemini gerçekleştiriyor. 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Egepen Deceuninck sürme sistemi Haberi

Egepen Deceuninck sürme sistemi

Türkiye’nin en geniş sürme sistemi ürün yelpazesine sahip Egepen Deceuninck, geniş görüş açısı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi ile manzaraya açılan tüm mekânlar ile bütünlük sağlıyor. Tek hamle ile kolay açma ve kapama imkânı sunan HS 76 /Contalı Sürme Sistemi üstün kalite ve emniyet özellikleriyle tüm yaşam alanlarına ayrı bir değer katıyor.


Tasarımında izolasyon, estetik ve emniyetin ön planda tutulduğu HS 76, mekanların daha ferah ve mimari açıdan daha dekoratif görünmesini sağlıyor. 76 mm genişliğinde ve 4 odacıklı kanatları ve kullanılan özel contalarıyla mükemmel izolasyon amacıyla tasarlanan sürme sistemi serisi, kolay açma-kapama özelliği ile de konfor ve estetiği bir araya getiriyor. Balkon, teras, bahçe gibi alanlara daha geniş görüş imkânı sağlayan HS 76 / Contalı Sürme Sistemi, mükemmel...