26 / 04 / 2024

eğitimci kredisi

eğitimci kredisi

Ziraat Bankası A.Ş. tarafından "Eğitimci Kredisi" kampanyası düzenlendi.

Buğra Gökce'den Mehmet Şimşek'e 'konut kredisi' cevabı: 'Halk mülksüzleşti'

İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in “AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı” sözlerine cevap verdi. İşte Buğra Gökce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Konut kredisi faiz oranları peş peşe değişti! İşte banka banka yeni oranlar Şubat 2024! 

Şubat ayına girdiğimiz şu günlerde bankalar da konut kredisi faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki hangi bankanın faiz oranı ne kadar oldu?

Gençlerin üniversitede eğitimci olmaya hayali gerçekleşiyor! YÖK kadro açtı

İstihdam ve bölgesel kalkınma çalışmalarına bir destek de YÖK'ten geldi. YÖK, toplam 64 üniversiteye 800 araştırma görevlisi kadrosu açtığını açıkladı. İşte tüm ayrıntılar…

İngiltere’de onaylanan konut kredisi başvuruları Haziran'da 54 bin 700’e yükseldi!

İngiltere Merkez Bankası (BoE) tarafından açıklanan rakamlara göre, İngiltere'de onaylanan konut kredisi başvuruları Haziran ayında 54 bin 700’e çıkarak 2022'nin ekim ayından bu yana en yüksek seviyelerini gördü.

E devlet üzerinden borç kapatma kredisi veren bankalar hangisi? E devlet'ten yapabiliyorsunuz

Vatandaşlar e devlet üzerinden borç kapatma kredisi veren bankaları araştırmaya başladı. Peki bu bankalar hangisi işte cevabı...

İngiltere'de iki yıllık sabit konut kredisi faizi yüzde 6,63'e yükseldi!

Finansal veri sağlayıcısı Moneyfacts'den yapılan son dakika açıklamasına göre, İngiltere'de ortalama 2 senelik sabit konut kredisi faizi, yüzde 6,63'e çıktı.

Yapı Kredi’den eşi benzeri görülmemiş taşıt kredisi kampanyası! Fırsat ayağınıza geldi! Bu krediyi hemen alın!

Araç almanın hayal olduğu günümüzde pek çok insan, taşıt kredisi çekerek, araç sahibi olmaya başladı. Bu yüzden taşıt kredisi kampanyalarını yakından takip edenler için yeni kampanyalar da peş peşe açıklanır hale geldi.

0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

0,69 konut kredisi şartları ev almak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. 0,69 faizli konut kredisi kimlere verilecek? Şartlar peş peşe duyuruldu! Ev alacaklar hemen bakın!

Çiftçilere 3 yeni kredi müjdesi peş peşe duyuruldu! Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerin yüzünü güldürecek müjdeleri peş peşe açıkladı. Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Öğrenci ve velilere ucuz kredi müjdesi! Başvuran velinin de öğrencinin de hesabına yatıyor!

Eğitim masrafları gittikçe artmaya devam ederken, çocuğunu okula gönderen aileler de maddi açıdan rahatlamak için kredilere başvuruyor. Ziraat Bankası ve Halkbank eğitim kredisi için düğmeye bastı. Eğitim kredisinde faizler yüzd 1.63'e kadar düştü...

Faizler düştü, konut fiyatları arttı!

Konut kredisi faizleri düştü fakat bu defa ev fiyatları yüzde 10-20 oranında yükseldi. Sektör temsilcileri konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, ev sahiplerinin faiz indirimini fırsata çevirdiğini, fiyatlar yükseldikçe konut kredisi faizlerindeki indirimin avantajının kalmadığını belirtti.

Konut kredisi ekspertiz ücreti iadesi dilekçe örneği 2021!

Ev sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan tüketiciler, yaptıkları masrafların iadesini isteyebiliyor. İşte konut kredisi ekspertiz ücreti iadesi dilekçe örneği 2021...

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

eğitimci kredisi Haberi

eğitimci kredisi


Ziraat Bankası yetkililerinden alınan bilgiye göre, 24 Kasımda kutlanacak Öğretmenler Günü nedeniyle başlatılacak kampanyada tüketici kredileri için aylık yüzde 1,35, taşıt kredisi için aylık yüzde 1,30, konut kredisi için aylık yüzde 1,25 faiz uygulanacak.


Uygun vade ve faiz oranlı tüketici, konut ve taşıt kredisinden yararlanmak isteyen eğitimcilerin, kimlik kartı fotokopisi, eğitimci kimlik kartı, onaylı maaş bordrosu ve başvuru formuyla bankaya müracaat etmeleri gerekiyor.


Kampanyanın 12-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacağı...