19 / 04 / 2024

Ek Ödeme

Ek Ödeme

Emekli, dul ve yetimlere maaşın yüzde 4-5 oranında ek ödeme verilmekte. Emekli maaşlarına tutar hesaplanarak ekleme yapılıyor. TÜED tarafından ek ödemelerde artış isteğine gidildi. Bu kabul edilir ise yeni ek ödemeler nasıl olacak?

Emekliye ek ödeme müjdesi! Yüzde 10 zam! Hangi emekli ne kadar alacak?

Emekli, dul ve yetimlere maaşın yüzde 4-5 oranında ek ödeme veriliyor. Emekli maaşlarına tutar hesaplanarak ekleme gerçekleşiyor. TÜED tarafından ek ödemelerde artış için teklif yapıldı. Bu kabul edilirse yeni ek ödemeler nasıl olacak?

Emeli maaşı olan herkese 5 bin TL promosyon! Bankalar harbiden çıldırdı

Bankaların emekli maaşları üzerinden sürdürdüğü yarış devam ediyor. Bu kervana son olarak ING Bank da katıldı. ING, maaşını kendi bankalarına taşıyanlara 5 bin TL'ye kadar promosyon verecek. İşte detaylar...

Ek ödemeler için Cumhurbaşkanı kararı yayınlandı! Ek ödemeler ne zaman yatırılacak?

Cumhurbaşkanı kararıyla kamuda ve belediyede çalışan işçilere yapılacak olan ek ödemenin detayları açıklandı...

Emeklilere müjde! Ek ödemelere zam!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber bankaların verdiği, promosyon ve kredi benzeri diğer bankacılık ürünleriyle ilgili de çok önemli açıklamalar yapılıyor. Bankalar öncelikli olarak müşteri kazanmak için promosyonlar başta olmak üzere diğer bankacılık ürünlerinde de rekabet hızla artıyor.

Emeklilerin hesabına 2750 lira yatacak! SSK ve Bağkur emeklileri dikkat

Birçok banka BAĞ-KUR ve SSK emeklilerine maaş ödemeleri kapsamında ek ödeme yapmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında yapılan anlaşmaya göre emekli vatandaşlara 2.500 lira ile 2.750 lira arasında ek ödeme fırsatı sunuluyor.

Son dakika! Emekliye ek zam ödeme takvimi belli oldu! Hemen bu tarihlere bakın!

Emekli maaş farkları için milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen ödeme tarihleri resmen belli oldu. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre SSK emeklilerine 6 Şubat tarihinde, Bağ-Kur'lulara 7 Şubat tarihinde maaş farkı yatırılacak. 

Emekli maaş farkları takvimi belli oldu! Yüzde 5'lik ek zamda son dakika gelişmesi! 

Milyonlarca emekli ek ödeme takvimi için gelecek açıklamaları merakla takip ediyor. Peki zamlı maaşlar ne zaman yatacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek zam takvimi belli oldu. İşte ayrıntılar..

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek zam ödeme tarihleri açıklandı...

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verilmesinden sonra milyonlarca emekli, zam farkının ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Buna göre, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı.

Araç sahipleri dikkat! Ek MTV ödemesi için GİB mesaj göndermeye başladı...

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan uyarı kapsamında göre ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ikinci taksit ödeme süresi bugün itibari ile doluyor. Buna göre, GİB araç sahiplerini SMS atarak uyarmaya başladı. İşte haberin detayları...

Dikkat! Ek MTV'nin ikinci taksit ödemesi için son gün yarın!

Ek motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) 2'inci taksiti için ödeme süresi yarın sona erecek. Peki, Ek MTV ödemeleri nereden nasıl yapılacak? İşte detaylar...

AYM açıkladı! Ek MTV' nin ikinci taksiti kasım sonuna kadar ödenecek...

Ek MTV düzenlemesi, Anayasa Mahkemesine (AYM) taşınmış, mahkeme dün ek MTV alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini oy birliği ile reddedilmişti. Bu kapsamda ikinci taksitin ödeme süresi ise 30 Kasım 2023 tarihinde sona ereceği bildirildi. İşte ayrıntılar...

40 bin TL maaş alanlar da 5 bin TL'lik ikramiyeyi alacak! Kimlere 5 bin TL'lik emekli ödemesi yapılmayacak?

Emeklilere verilecek 5 bin TL'Lik ek ödeme ile ilgili detaylar merak ediliyor. 40 bin TL emekli maaşı alanlar 5 bin TL ikramiyeden faydalanabilecekken, 7 bin 500 TL alanlar ödeme alamayacak. İşte 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar...

4A, 4B, 4C emeklilerine son dakika Ekim 2023 müjdesi! Maaşa ek 7.500 TL ödeme! Sakın kaçırmayın!

4A, 4B, 4C emeklilerine son dakika Ekim 2023 müjdesi geldi. Açıklanan şartları taşıyan emeklilere maaşa ek 7.500 TL ödeme yapılacak. Sakın kaçırmayın...

Ek MTV için dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişiler ne yapmalı?

Dünya yazarı Zeki Gündüz, Anayasa Mahkemesi'nin iptal talebini reddettiği ek MTV'de dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişilerin ne yapması gerektiğini kaleme aldı.

Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak!

Milyonlarca kişinin gözü kulağı emekli maaş zamlarına çevrildi. Yüzde 50 EK ZAM KAPIDA! Emeklilere çifte müjde, hesaplara 10 bin, 20 bin TL arasında ödeme yatırılacak. 

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi! Hesaplara maaşa ek 7 bin 500 TL yatırılacak!

4A, 4B, 4C emeklilerine ek ödeme müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, hesaplara maaşa ek olarak 7 bin 500 TL yatırılacak.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme müjdesi! Promosyon tutarları yenilendi! Emekliler bu rakamlara hemen bakın!

Milyonlarca emekli, bankaların vereceği promosyon tutarlarını merakla araştırıyor. Peki emekli maaş promosyonları ne kadar? Hangi banka kaç TL promosyon verecek? İşte o hesap ve rakamlar...

Araç sahipleri aman dikkat! Ek MTV'nin ilk taksit ödemesi bugün son!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren MTV ödemeleri ile ilgili son dakika haberi geldi.  Ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor.

Ek Ödeme Haberi

Ek Ödeme

Emekliye ek ödeme müjdesi milyonlarca emekliyi heyecanlandırdı. ‘Hangi emekli ne kadar alacak?’ sorusunun cevabı da son derece merak edilmek. Vergi iadesinin yerine de gelmiş olan ek ödeme maaşın yüzde 4-5'i oranında hesaplanıp eklenmekte. Halen net maaşı 3 bin 128 liranın altında olanlara yüzde 5, üstünde olanlara yüzde 4 şeklinde de ek ödeme veriliyor. TÜED tarafından ek ödeme artış talebi istendi. Peki, ek ödeme kime, ne kadar verilecek?

TÜED GÜNDEME TAŞIDI

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanı Kazım Ergün de bahsi geçen konu ile ilgili şekilde geçtiğimiz günlerde bir açıklama da bulundu. Bugün yüzde 4 ek ödemenin önemini olmadığını dile getiren TÜED Başkanı Ergün, "Ek ödeme tutarı yüzde 10'a çıkarılmalı" ifadelerini kullandı.

Peki, Türkiye Emekliler Derneği'nin teklifi kabul edilir ise emeklilerin alacağı maaş tutarları ne kadar olacak?

EK...