29 / 03 / 2024

Emeli maaşı olan herkese 5 bin TL promosyon! Bankalar harbiden çıldırdı

 Emeli maaşı olan herkese 5 bin TL promosyon! Bankalar harbiden çıldırdı

Bankaların emekli maaşları üzerinden sürdürdüğü yarış devam ediyor. Bu kervana son olarak ING Bank da katıldı. ING, maaşını kendi bankalarına taşıyanlara 5 bin TL'ye kadar promosyon verecek. İşte detaylar...



Türkiye'de geçtiğimiz aylara alınan kararın ardından en düşük emekli maaşı da 3500 TL'ye düşmüştü. Durum böyle olunca bankalar da bu emekli maaşlarının kendi bünyeleri üzerinden emeklilerle buluşması için ciddi bir yarışa girdi. Bankaların promosyon çılgınlıklarına katılan son banka ING Bank oldu. 

5 BİN TL'YE KADAR EK ÖDEME YAPMAYI PLANLIYORLAR

Temmuz’da en düşük emekli maaşının 3500 liraya yükselmesinin ardından bir açıklama daha geldi! Bu zamlardan sonra bankalar da promosyon miktarlarında zamma gitti. Bu kapsamda emeklilere 5 bin TL tutarında ek ödeme yapılacağı açıklandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön