19 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon! Bankalar neler yapıyor öyle

 Emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon! Bankalar neler yapıyor öyle

Bankalar emekli maaşları konusunda çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Yine bankalar tarafından emekli maaşı olanlara 6 bin TL promosyon verilecek. İşte kampanyanın detayları...



Bankalar emekli maaşlarını kendi hesaplarına alma konusunda yarışı iyice kızıştırdı. Neredeyse her gün bir bankanın emekli promosyon haberi ortaya çıkıyor. Son gelen promosyon haber ise kulaklarıyla duyanların dudaklarını uçuklattı. 

Yaklaşık 14 milyon emekli enflasyon artışı ve yapılan zamlar derken zor günler geçirirken yeni ara zamlar ve ikramiyelerle emeklilerin biraz olsun nefes alması amaçlandı. Emekli zamları sonrası müjdeler de peş peşe gelmeye başladı ve emeklilere verilen promosyon ödemelerine de rekor zamlar yapıldı. Devlet emekli vatandaşının yanında olmaya devam ediyor. Yapılan ara zamlar, bayram ikramiyeleri derken emeklilerin biraz da olsa yüzü gülmeye başladı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön