25 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 5.250 TL promosyon verecekler! Bankalar resmen kafayı yedi

Emekli maaşı olanlara 5.250 TL promosyon verecekler! Bankalar resmen kafayı yedi

Bankalar, emeklilerle girdikleri yarışta her geçen gün yeni bir promosyon açıklıyor. Yapı Kredi bankası tarafından da emekli maaşı alan vatandaşlarla ilgili önemli bir promosyon açıklandı. İşte dev promosyon kampanyasının detayları...



Bankalar, emekli maaşlarını kendi bünyelerine çekmek adına art arda promosyonlarını açıklıyor. Bankalar her geçen gün fiyatlarını yükseltirken bu imkanlardan faydalanmak isteyen emekli vatandaşların sayısında da her geçen gün artış yaşanıyor. 

BU KERVANA YAPI KREDİ BANKASI DA KATILDI

Yapı Kredi Bankası emekli promosyon kampanyasını açıklarken yapılan açıklamada emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyanlara geri ödemesiz bir defaya mahsus maaşa ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak promosyon kampanyası özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emeklilere fırsat olduğu bildirildi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön