25 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara 5.250 TL promosyon verecekler! Bankalar resmen kafayı yedi

Emekli maaşı olanlara 5.250 TL promosyon verecekler! Bankalar resmen kafayı yedi

Bankalar, emeklilerle girdikleri yarışta her geçen gün yeni bir promosyon açıklıyor. Yapı Kredi bankası tarafından da emekli maaşı alan vatandaşlarla ilgili önemli bir promosyon açıklandı. İşte dev promosyon kampanyasının detayları...



KAMPANYANIN AYRINTILARINI DA DUYURDULAR

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında ise şu ifadelere yer verildi: Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerlidir.

Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabilirler.
Yapı Kredi Bankası müşterileri Şubelerimiz, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Mobil üzerinden SGK maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilirler.
Referans veren müşterilerin Yapı Kredi Şubeleri, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden aldıkları kodları referans göstermek istedikleri emekli tanıdıkları ile paylaşmaları gerekmektedir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön