28 / 03 / 2024

Asgari ücrete zam sinyali! Asgari ücret 5.250 TL olur mu?

Asgari ücrete zam sinyali! Asgari ücret 5.250 TL olur mu?

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı hakkında son dakika haberleri güncel olarak takip ediliyor. Asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Asgari ücret 5.250 TL olur mu? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...



Asgari ücretle çalışan milyonlarca vatandaş ikinci bir zammın yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamasında “Tartışmayı anlamlı bulmuyorum” diyerek heves kırmıştı. 

Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamalar sonrasında masada yeni rakamlar gündeme gelmeye başladı. Bu kapsamda asgari ücretin yılın ikinci yarısından sonra 5 bin 500 TL olabileceği konuşuluyor. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; Nisan ayında işçi ve işveren tarafıyla bir araya gelecek olan hükümet Haziran ayında 850 TL ile bin 200 TL arasında zam yapılması hakkında değerlendirmelerde bulunacak.  
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön